Tužne fotografije legendarnog glumca obilaze svet: Za njegovu bolest nema leka, a sad se pojavio nakon dužeg vremena

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 20:26 0

Brus Vilis je snimljen u javnosti prvi put nakon nekoliko meseci.

Brus Vilis

Profimedia

 

Legendarni glumac Brus Vilis boluje od demencije i afazije (poremećaj govora) i stanje mu se iz dana u dan pogoršava. Sada je nakon dugo vremena snimljen u javnosti, a njegove nove fotografije rastužile su njegove fanove, kako piše Daily Mail.

Paparaci su ga ulovili tokom vožnje autom u Kaliforniji. 69-godišnji Brus bio je u pratnji telohranitelja i sedeo je na mestu suvozača. Imao je crni kačket na glavi i košulju s prugama. Na fotografijama se može primetiti i kako je bolest ostavila traga na njegovom izgledu i sve ga je teže prepoznati.

Glumac ima pet kćeri. Mabel (12) i Evelin (9) dobio je sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilins (46), dok iz braka s Demi Mur (61) ima još Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (30). Brusova sadašnja i bivša supruga, kao i njihove kćeri, glumcu su najveća podrška u teškom periodu i funkcionišu kao velika moderna porodica, a njegova bolest ih je sve dodatno zbližila.

Brus Vilis

Profimedia

 

 

Talula je nedavno u intervjuu za E! News podelila i najnovije informacije o zdravstvenom stanju oca.

"Stanje se nije promenilo, što je u ovoj situaciji dobra stvar. Naši susreti ispunjeni su ljubavlju i osećam to. Znam da zna koliko ga volim. Znam koliko on voli mene i sve nas. Svakome ko prolazi kroz ovo je teško, ali za moju porodicu je to stvorilo priliku za još više ljubavi", ispričala je Brusova i Demina najmlađa ćerka.

Otkrila je i kako se porodica nosi s njegovom bolnom bitkom s demencijom

"U našoj porodici je tako puno ljubavi. Ljubavi koja je čvrsta i puna podrške. U našoj podršci nema krhkosti i bezuslovno podržavamo jedni druge", rekla je te je istakla i kako je njenoj porodici cilj osvestiti javnost o ovoj bolesti, kako bi tako pomogli i drugima koji se nalaze u istoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Glumčeva najstarija ćerka Rumer prošle godine u aprilu podarila mu je i prvu unučicu, koja je Brusu donela veliku radost u teškom periodu. Smogao je snage da dođe i na proslavu njenog prvog rođendana, a Rumer je tada raznežila brojne Brusove zabrinute obožavatelje njegovom fotografijom s unukom, koju je objavila na Instagramu.

Podsetimo, pre dve godine saznalo se da Brus boluje od afazije, nakon čega se penzionisao od glume, a prošle godine mu je dijagnostikovana i frontotemporalna demencija. Za Brusovo stanje nema leka, a najčešći simptomi su promena ličnosti i ponašanja, poteškoće u govoru i problemi s pamćenjem.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ljudi sa ovom krvnom grupom žive najduže 🩸 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading