Bred Pit zna kako da joj kida živce: Sa 26 godina mlađom devojkom odmara u dvorcu u kome se venčao s Anđelinom Džoli

Vesti 01.09.2024 13:22 0

Oko dvorca u kome su se venčali, Bred Pit i Anđelina Džoli se i dalje sude, to je glavni predmet njihove parnice.

bred pit

Profimedia

U prelepom dvorcu Miraval, Bred Pit i Anđelina Džoli su se venčali 2014. godine, ali od 2016. je on glavni predmet brakorazvodne parnice. Upravo u tom dvorcu je trenutno Bred sa svojom novom devojkom.

Bred Pit posebno vezan za taj dvorac

Bred Pit i Ines de Ramon odavno ne skrivaju svoju ljubav, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti, ali uživaju u privatnosti luksuznih vila širom Evrope. Među njima je i dvorac Miraval, koji je ključni predmet parnice koju vode Bred i Anđelina posle razvoda. Oni od 2016. godine na sudu pokušavaju da dokažu pravo vlasništva.

bred pit

Profimedia

 

Zna se da je slavni glumac emotivno vezan za Miraval, na kojem ima i vinariju i deo proizvodnje za svoje kozmetičke proizvode. Velik novac, trud i vreme uložio je u renoviranje tog poseda u južnoj Francuskoj, u početku s isključivim ciljem da usreći Anđelinu, koju je tu i oženio 2014. godine.

bred pit

Profimedia

 

Uživa s novom devojkom

U međuvremenu je došlo do razvoda i Anđelina je prodala svoj deo, preko čega Bred nije spreman tako lako da pređe, tvrdeći da je pravo na otkup čitavog poseda prvo trebalo da pripadne njemu. Poslednjih dana, Bred tamo boravi sa svojom novom devojkom, pišu strani mediji. Ona ima 30 godina, dizajnerka je nakita i u vezi su već dve godine. Pre toga su bili u vili Džordža i Amal Kluni na jezeru Komo u Italiji.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading