Slomio joj srce poput stakla, pa joj kupio vilu od 79 miliona dolara da mu oprosti: Bred Pit se "kao pas" kajao zbog onog što je uradio Dženifer

Tatjana Badarević Vesti 20.07.2024 09:05 0

Čini se kako mu je to bila najveća životna greška...

Bred Pit

Profimedia

 

Bred Pit (60) i Dženifer Aniston (55) bili su jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Oboje slavni, novca kao u priči, a onda se pročulo da u životu glumca postoji druga žena. Bila je to Anđelina Džoli, koju je Bred upoznao tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Džoli je tada bila slobodna i važila za najlepšu ženu na svetu. Aniston i Bred su se razveli, a s Anđelinom je dobio troje dece i još troje su usvojili.

Javnost ga je prezirala zbog toga što je slomio srce slatkoj Dženifer, ali kad su videli da se on i Anđelina zaista vole i da traju godinama, zavoleli su i taj duo. Ipak, ljubavi je došao kraj 2019. kada su se zavično razveli. Tokom razvoda jedno su drugome štošta zamerali, a u poslednje vreme se Bredova deca se odriču njegovog prezimena. Navodno s njima nije u kontaktu. 

Bred Pit

Profimedia

 

 

S druge strane, ostao je u dobrim odnosima sa Dženifer. Da bi se mogli pomiriti počelo je da se šuška pre nekoliko godina kada joj je Bred za 50. rođendan poklonio vilu za koju je iskeširao 79 miliona dolara. Reč je o vili u kojoj su živeli zajedno dok su bili u braku, pisao je Mirror. Glasine o pomirenju postale su još jače kada se Aniston razvela od Džastina Teruksa nakon 2 godine braka. 

"Ako se i dalje vole, neka budu zajedno", "Bilo bi predivno da zajedno dožive starost", 'Oni su oduvek i trebali biti zajedno", komentarišu pratioci na društvenim mrežama.

Ipak, teško da će se to ostvariti jer je Bred u vezi s 27 godina mlađom dizajnerkom nakita Ines de Ramon. U početku su svoju ljubav držali podalje od očiju javnosti, a u poslednje vreme sve češće možemo da ih vidimo u zajedničkim izlascima. Kako je u februaru pisao People, par je svoju vezu podigao na viši nivo. Izvor blizak paru otkrio je da žive zajedno i da se Ines uselila u glumčevu vilu. Bila je to velika vest za obožavatelje slavnog glumca jer mu je ovo prva zvanična veza od razvoda sa Džoli.

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading