Ben Aflek sa sobom donosi nesreću u ljubavi: Veza Dženifer Garner upala u krizu, za sve kriv odnos sa bivšim mužem

Nedeljko Tišanović Vesti 26.08.2024 17:51 0

Novi raspleti...

Dženifer Garner

Profimedia

Nakon razvoda između Bena Afleka i Dženifer Lopez, čini se da se u krizi našla i veza Dženifer Garner i Džona Milera

Džon Miler i Dženifer Garner su u vezi već nekoliko godina, otkako je ona završila brak sa Benom Aflekom. Iako su zajedno već neko vreme, par se retko pojavljuje u javnosti i svoju privatnost čuvaju daleko od očiju medija.

Trenutno, Miler je suočen s velikom medijskom pažnjom, što je postalo previše za njega. Dženifer Garner pokušava da ga uteši i podrži, dok se, interesantno, njen bivši muž Ben Aflek sada nalazi u njihovoj blizini, budući da je nedavno preselio u isto komšiluk.

Džon se ne plaši da će Dženifer Garner da završi sa Benom Aflekom, ali ga pogađa to što je ona tolika podrška svom bivšem mužu — kaže dobro obavešten izvor za Dejli mejl, a prenosi Stil.

Ipak, prijatelji smatraju da će par brzo da raskine jer niko ne može da podnese toliku podršku devojke bivšem mužu.

I dok je Lopezova podnosila papire za razvod, Ben Aflek je sve više bio u društvu bivše žene i dece, srećan i nasmejan.

— Dženifer Garner se oseća iskorišćeno i kao marioneta u rukama Lopezove i Afleka. Ona ne veruje da je to bilo namerno, ali u nameri da pomogne bivšem mužu ona je upala u začaran krug —  kaže isti izvor.

Priča se da je Dženifer Garner još početkom leta pokušala da se udalji od medijskog spektakla koji prati njen bivši brak s Benom Aflekom i Dženifer Lopez. Sada se fokusira na zajedničko roditeljstvo s Aflekom.

Ben Aflek se decenijama borio s zavisnošću od kocke i alkohola, a Dženifer je sve to prolazila s njim. Jednom prilikom, Aflek je medijima rekao da je njegova zavisnost nastala zbog nezadovoljstva u braku s Dženifer Garner, što je izazvalo kritike. Iako se izvinio zbog te izjave, čini se da Dženifer nije zamerila svom bivšem suprugu, budući da ostaje uz njega uprkos svim izazovima, uključujući i nezadovoljstvo koje trenutno oseća zbog svog sadašnjeg dečka.

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading