Između dve Dženifer: Slavni dasa viđen u društvu bivše i sadašnje, na ovaj potez se mnogi ne bi usudili

Vesti 30.01.2024 10:22 0

Ovaj trio Dženifer-Ben-Dženifer ima komplikovanu ljubavnu prošlost...

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez i Dženifer Garner zajedno su prvi put viđene u izlasku, a tu je, naravno, bio i muškarac njihovog života Ben Aflek.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su u nedelju imali pravo porodično okupljanje u Los Anđelesu. Tu je bila njegova bivša supruga Dženifer Garner s njihovo dvoje dece, kao i ćerka latino dive.

Kako piše Page Six, izgledalo je kao da se Dženifer Garner držala podalje od bivšeg supruga i njegove žene, pa je sa sinom i ćerkom bila znatno ispred njih nakon što su izašli sa muzičkog događaja.

 

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez su hodali raspoloženi iza glumice i ćaskali, a društvo im je pravila pevačicina ćerka koju ima s bivšim suprugom Markom Entonijem, Ema. Benova najstarija ćerka Vajolet i sin Džej Lo, Maks, nisu bili s njima.

Porodice navodno jesu u dobrim odnosima, ali fotografije poručuju da je trenutak bio neprijatan.

 

Ovaj trio Dženifer-Ben-Dženifer ima komplikovanu ljubavnu prošlost. Poznato je da su Ben i Dženifer Lopez bili vereni, te da se nakon raskida veridbe Ben oženio sa Dženifer Garner, koja mu je rodila troje dece, a Džej Lo se potom udala za Marka Entonija, s kojim je dobila blizance.

 

 

Nakon što su se oboje razveli, obnovili su romansu 2021. godine, a pred oltar su otišli 2022. Ben se i inače često viđa sa Dženifer Garner i decom, ali do sada nismo imali prilike da ih vidimo sa Džej Lo. Glumica ga i dalje naziva čovekom svog života, te je jasno da su ostali dobri prijatelji posle trinaest godina braka.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading