Pevač ne liči na sebe: Osvanuo frapantan snimak Zejna Malika, lepotan se zapustio kao nikada do sad, fanovi na aparatima!

Vesti 24.08.2024 20:33 0

Izgled brade je znak odstupanja od prepoznatljivog izgleda britanskog pevača, koji je poznat po kraćoj kosi i obrijanoj bradi

Zejn

Splash News/Versus Versace / Splash / Profimedia

Zejn Malik se pridružio klubu bradatih!

Pevač (31) je u petak, 23. avgusta na snimku objavljenom na Instagramu iznenadio fanove sa novim izgledom koji je podrazumevao izraslu bradu.

Malik je izgledao potpuno drugačije jer je imao bradu i njegova kosa je bila duža. On je bio obučen u krem košulju i odgovarajuće pantalone. U klipu je pevao akapela verziju svoje pesme „Shoot At Will“ sa njegovog poslednjeg albuma ,,Room Under the Stairs".

Izgled brade je znak odstupanja od prepoznatljivog izgleda britanskog pevača, koji je poznat po kraćoj kosi i obrijanoj bradi, piše People.

„Tvoja kosa. Umirem...“, prokomentarisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: „Nisam bio spreman“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

 

„Daj mi rutinu nege kose jer tvoja kosa tako brzo raste“, rekao je treći.

Malikov berberin, Majk Veb mlađi, se našalio u komentarima: „To je čovek koji istražuje svet i koji je odan svom berberinu“.

Podsećamo, njegov kolega Hari Stajls, iz nekadašnje grupe ,,One Direction", je 18. avgusta primećen u Londonu sa neurednom kosom i neobrijanom bradom, što je bio rezultat njegovog opuštenog leta.

Stajls, koji trenutno odmara od pevanja i glume, je prošlog novembra obrijao celu glavu, i od tada se više nije šišao. Međutim, njegova kosa je malo drugačija od onoga na šta su njegovi fanovi navikli.

Njegova kosa je već par meseci kraća sa strane i fanovi od februara nisu videli kraću frizuru na pevaču.

Kada je Stajlsova kosa toliko kratka, onda definitivno nije kovrdžava. Iako je prošlo dosta vremena od kada smo videli pevača sa kovrdžama, poneka kovrdža se videla na njegovoj glavi tokom godina. To nije bio slučaj ovog leta s obzirom da je Harijeva kosa bila kratka.

Frizura je kratka sa strane i duža na vrhu i srednje dužine nazad. Tokom izlaska je zalizao ka napred. Takođe je pustio bradu, što je primećeno od kada je krenuo na zasluženi odmor.

Stajls je svoj izgled upotpunio kestenjastim šortsom, crnom majicom, tamnoplavom jaknom i patikama. Nosio je crnu torbu i crne naočare za sunce.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading