Hari Stajls u šokantnom izdanju: Zgodnog pevača smo jedva prepoznali, neuredan i neobrijan, a od lepih kovrdža ni traga

Vesti 21.08.2024 08:12 0

Stajls je svoj izgled upotpunio kestenjastim šortsom, crnom majicom, tamnoplavom jaknom i patikama

Hari

AXELLE WOUSSEN / INSTAR Images / Profimedia

Hari Stajls je čovek koji je promenio mnogo frizura.

Međutim, izgleda da ne vodi previše računa o svom izgledu kada nije na sceni.

Pevač (30) je 18. avgusta primećen u Londonu sa neurednom kosom i neobrijanom bradom, što je bio rezultat njegovog opuštenog leta.

Stajls, koji trenutno odmara od pevanja i glume, je prošlog novembra obrijao celu glavu, i od tada se više nije šišao. Međutim, njegova kosa je malo drugačija od onoga na šta su njegovi fanovi navikli.

Njegova kosa je već par meseci kraća sa strane i fanovi od februara nisu videli kraću frizuru na pevaču.

Kada je Stajlsova kosa toliko kratka, onda definitivno nije kovrdžava. Iako je prošlo dosta vremena od kada smo videli pevača sa kovrdžama, poneka kovrdža se videla na njegovoj glavi tokom godina. To nije bio slučaj ovog leta s obzirom da je Harijeva kosa bila kratka.

Frizura je kratka sa strane i duža na vrhu i srednje dužine nazad. Tokom izlaska je zalizao ka napred. Takođe je pustio bradu, što je primećeno od kada je krenuo na zasluženi odmor.

Stajls je svoj izgled upotpunio kestenjastim šortsom, crnom majicom, tamnoplavom jaknom i patikama. Nosio je crnu torbu i crne naočare za sunce

Nakon što je Stajls prvi put obrijao svu kosu prošle godine, fanovi su razumljivo bili potreseni njegovom transformacijom. 

 

 

Stajlsova mama, En Tvist, bila je ta koja je ućutkala hejtere svog sina, prenosi People.

„Kada uzmete u obzir da H ima nasleđe ljubaznosti i inkluzije, da se uvek trudio da se svi osećaju viđeno i cenjeno upravo zbog toga što jesu… postoji ironija u negativnosti koju je dobio zbog toga što se ošišao. Žao mi je, ali ne ne razumem", napisala je na Instagramu nekoliko dana nakon što se je Stajls ošišao. Ona je takođe istakla njegovu frazu sa potpisom: ,,Budite dobri prema ljudima." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading