"Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je da joj budem dobar primer”: Zejn Malik posle šest godina progovorio o očinstvu

Olja Jelić Vesti 15.07.2023 10:46 0

Pevač je gostovao u podkastu i govorio o očinstvu i ćerki koju ima s modelom Điđi Hadid.

Zejn Malik

Profimedia

Pevač Zejn Malik tokom podkasta "Call Her Daddy" progovorio je o očinstvu i podelio kako mu je njegova ćerka promenila život. Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju epizodu "Call Her Daddy" podkasta na platformi Spotify jer je prošlo šest godina od Zejnovog većeg intervjua. Prema trejleru epizode, biće reči o tome kakav je Zejn otac i koliko je na to ponosan.

 

 

"Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je u životu da joj budem dobar primer”, rekao je bivši član "One Direction" voditeljki podkasta Aleks Kuper o svojoj dvogodišnjakinji koju ima s modelom Điđi Hadid. Devojčica se rodila usred pandemije u septembru 2020., a njeni roditelji su se razišli u oktobru 2021.

Navodi kako je njegova ćerka upravo i razlog zašto je odlučio da razgovara u podastu.

"To je razlog zašto radim ovaj intervju, znaš? Znao sam se da se osećam anksiozno zbog ovakvih razgovora. I želim da ona može reći Moj tata to radi", rekao je.

"Stalno mi govore da pričam dad jokes. I naginjem tome, rekao je iako ga ljudi smatraju „čudakom”, ali opravdava se da je otac i sada sme da priča takve viceve.

"Postoji određena tačka u životu odrasle osobe kad je sve nejasno, sivo i dosadno, a ona mi je vratila boju u život", našalio se.

 

 

Nakon što se trejler pojavio na društvenim mrežama, mnogi obožavatelji počeli su ga komentarišu.

"Ovo bi mogao biti najvažniji podkast u mom životu", našalio se obožavatelj.

Koliko mu znači njegova ćerka, bilo je jasno od prvog trenutka kada je objavio vest o njenom rođenju. Nakon pet godina veze s Điđi, dobili su Kai što je podelio na Tviteru uz emotivni opis.

"Naša djevojčica je ovde, zdrava i lepa. Ne mogu opisati rečima kako se trenutno osećam. Ljubav koju osećam nadilazi moje razumevanje. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati svojom i zahvalan sam na životu koji ćemo imati zajedno”, napisao je tada.

 

Komentari (0)
Loading