"Kako dopušta da je vaćari deda od 52 godine?!" Šok fotka pevača sa 40 godina mlađom devojkom izazvala haos u javnosti

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 16:59 0

Entoni Kids, frontmen grupe "Red Hot Čili Pepers" poznat je u javnosti po burnom ljubavnom životu.

Entoni Kids

Printscreen/Instagram

 

Entoni Kids, frontmen grupe "Red Hot Čili Pepers" poznat je javnosti po tome da radi šta želi ne obazirući se na komentare, a pogotovo je u fokusu njegov buran ljubavni život.

Njegove neobične ljubavne veze punile su naslovne strane svetskih novinskih članaka, a sada je na jednoj Instagram stranici osvanula fotografija stara 10 godina, a na kojoj slavni muzičar tada 51-godišnjak grli tada 19-godišnju devojku Helenu Vestergard.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jibs𓂀 (@jvicy.jibs)

 

Uprkos negodovanju mnogih, par je održavao svoju vezu u strogoj privatnosti nekoliko godina, a raskinuli su 2014. godine. Kraj ove veze je navodno inspirisao Kidsa da napiše stihove za svoj album "The Getaway", kako piše Buzz.

Spomenuta fotografija je izazvala šok i nevericu kod ljudi te su usledili komentari poput: "O čemu možeš da pričaš sa nekim ko je 40 godina stariji od tebe?!", "Njegovi unuci su išli sa njom u srednju školu"...

Iako je ova slika digla veliku prašinu u javnosti, ovo nije prvi put da se javnost zgražava zbog rokerovih ljubavnih odabira.

Naime, prošle godine je osvanula fotografija kako ljubi dosta mlađu devojku po imenu Mikelu Mulleni Straus (24), a u opisu fotografije je pisalo da ljubav sve pobeđuje.

 

 

Entoni Kids je i tada uspeo da izazove gađenje kod pratioca te su mu i tada upućivali komentare poput: "Ovo je objavio neko pijan", "Ona je još bila u materici dok si ti švrljao", "Neprijatno mi je da gledam"...

I dan-danas, Kids otvoreno priznaje da nikada u potpunosti nije uspeo da razume žene i da je to verovatno jedan od razloga zašto se nikada nije oženio.

Bonus video:

 

@najzena.rs Naš glumac oženio je 32 godine mlađu glumicu #najžena #žena #fyp #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading