Bio zabljubljen u rođenu sestru, pa imao odnose sa njenom dvojnicom? Ljudi zgroženi njegovim priznanjima, pljušte osude

Nedeljko Tišanović Vesti 22.08.2024 13:57 0

Na društvenim mrežama su se širili komentari koji su osudili njegovo ponašanje.

Profimedia

Profimedia

Članovi porodice Kardašijan su poznati po svojoj bliskoj povezanosti, koja se ogleda u njihovim zajedničkim projektima i interakcijama na njihovoj emisiji. Međutim, ponekad ta bliskost pređe neke granice te u nekim situacijama mogu delovati neprimereno.

U nastavku jedne popularne emisije, Kloi Kardašijan otkrila je da je njen brat Rob Kardašijan imao sek*ualne odnose sa devojkom koja je pobedila na takmičenju za kopiju Kim Kardašijan. Tokom scene u kojoj su Rob i Kloi ležali u krevetu, Kloi je pitala:

Sećaš li se kada si imao seks sa devojkom koja je pobedila na takmičenju za kopiju Kim Kardašijan?

Rob nije odgovorio direktno na pitanje, već je ispričao priču o drugoj devojci s kojom je imao seksualne odnose. Rekao je:

Oh, mislio sam da govoriš o devojci koja je došla do tvoje kuće i bila polugola, a onda sam otišao gore i imao odnose sa njom.

 

 

Ovaj razgovor je izazvao šok među publikom, koja je osudila Robovu otvorenost o toliko intimnim detaljima na neprikladan način. Iako Rob nije potvrdio niti demantovao Kloine tvrdnje o odnosu s kopijom svoje starije sestre, nedostatak poricanja od strane Roba može se shvatiti kao potvrda da je tvrdnja tačna.

Profimedia

Profimedia

 

 

Kada je epizoda emitovana, jedan obožavalac je napisao na društvenoj mreži Iks: "Robovi problemi su duboki. Spavao je sa devojkom koja je pobedila na takmičenju za devojku koja najviše liči na njegovu sestru Kim. Čudno", dok je drugi dodao: "Potreban mu je psihoterapeut".

Ranije je Rob priznao u jednoj emisiji da je kao dete bio zaljubljen u Dženifer Lopez, ali i u svoju sestru Kim. Ova izjava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, uključujući: "U slučaju da želite da budete užasnuti, Rob Kardašijan je upravo priznao da je bio zaljubljen u Kim dok je odrastao", i "Rob Kardašijan je bio zaljubljen u sestru Kim? Nema dovoljno terapeuta na svetu da pomognu toj porodici."

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading