Skandal trese svetski tenis, njegov ljubavni život jednako turbulentan: Ovo je devojka dopingovanog Janika Sinera, naslednica Marije Šarapove?

Nedeljko Tišanović Vesti 21.08.2024 15:59 0

I njegova bivša devojka je bila prava lepotica.

app

AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Iznenada odjeknula je vest da je najbolji teniser sveta, Janik Siner, ove godine bio pozitivan na doping testu dva puta tokom turnira u Indijan Velsu. Iako je Italijan oslobođen optužbi, suočiće se sa određenim kaznama. Ova vest je izazvala velike reakcije – dok neki osuđuju Sinera, drugi ga podržavaju.

Ovo je nenormalno, bilo da je slučajno ili namerno. Testiran si dva puta na zabranjenu (steroid) supstancu. Trebalo bi da te nema dve godine. Performans ti je bio poboljšan. Krema za masažu, ma važi… — oglasio se teniser Nik Kirios na Iksu i nije štedeo reči komentarišući pomenutu situaciju. 

Ne mogu ni da zamislim kako se trenutno osećaju igrači koji su suspendovani zbog nedozvoljenih suspstanci. Različita pravila za različite igrače — takođe se oglasio polufinalista Vimbldona iz 2021. godine Denis Šapovalov.

Kako Siner prolazi kroz dramu u ovim trenucima, veruje se da mu je značajna podrška njegova devojka.

Janik Siner je sredinom godine potvrdio da je u vezi sa ruskom teniserkom Anom Kalinskajom, piše The Sun

 

 

Znate, ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam, ali sve držimo u tajnosti. Neću više ništa reći — izjavio je teniser u maju.

Ana Kalinskaja, rođena u Moskvi 1998. godine, još uvek nije osvojila nijednu titulu u svojoj karijeri. Njen najbolji rezultat do sada je plasman u četvrtfinale Australijan opena ove godine. Nasuprot njoj, Siner, rođen 2001. godine, ima značajniji uspeh u karijeri, uključujući 13 titula, među kojima je i ovogodišnji Australijan open.

 

 

Ana je ponekad nazivana "nova Marija Šarapova" zbog svoje lepote i sportskih uspeha, iako možda nije potpuno prijatno da je zovu Marija, s obzirom na to da je to ime Sinerove bivše devojke.

Siner je bio u vezi sa Marijom Braćini, modelom i influenserkom, četiri godine. Njihova veza je započela 2020. godine, ali su se raskinuli 2021. godine, da bi se ubrzo pomirili. Međutim, nedavno su se ponovo razdvojili, i izgleda da je sada definitivno kraj. Iako su se trudili da svoje ljubavne trenutke drže u daleko od očiju javnosti, jednom prilikom su snimljeni tokom meča Lige šampiona između Milana i Dortmunda, gde je Siner došao da podrži svoj omiljeni klub u društvu Marije.

 

 

 

 

Marija Braćini je radila sa mnogim poznatim brendovima za negu kože, šminku i kozmetiku, zahvaljujući svojim talentima i izuzetnim veštinama.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading