Kao iz bajke: Kim Kardašijan pokazala kako je ukrasila svoju luksuznu kuću od 60 miliona dolara, prizor je neverovatan

Olja Jelić Vesti 29.11.2023 15:05 0

Najpoznatija članica porodice Kardašijan-Džener, Kim, pokazala je kako je ukrasila svoj prilaz u dvorište, hiljade lampica krase njena drvca.

Kuća Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Najpopularnija članica najpoznatije porodice u Americi Kim Kardašijan već je u prazničnom duhu, a na svojim društvenim mrežama pokazala je kako je uredila prilaz svojoj kući vrednoj 60 miliona dolara u Kalabasasu.

Rijaliti zvezda je snimila ulazak u dvorište iz automobila, a na video zapisu se vide njena stabla koja su sve jednake veličine te ukrašena hiljadama belih lampica od krošnje pa sve do dna stabla.

Dok su se automatska vrata otvarala, moglo se videti više stabala prekrivenih svetlucavim ukrasima.

Njena kuća u kojoj živi sa svoje četvoro dece već je i pre bila tema medija jer je uređena strogo minimalistički. Kuća je navodno dizajnirana uz pomoć minimalističkog arhitekte Klaudija Silvestrina koji je radio na potkrovlju svog bivšeg supruga Kanjea Vesta na Menhetnu.

U prošlogodišnjem intervjuu za Vogue Magazine, izjavila je da je u njenoj kući sve bež boje.

''Otkrila sam da je u svetu toliko haosa da kad dođem kući želim da budem u tišini'', a našalila se i da je u šoku jer njeno četvoro dece još nisu ''uništili'' kuću svojom igrom i bojama.

 

 

Kim je jedna od najslavnijih rijaliti zvezda na svijetu. Ona i njena porodica proslavili su se šouom ''Keeping Up With The Kardashians'' koji se emitovao više od deset godina.

Njihov život svakodnevno su pratile kamere, a oni su od svega napravili itekako veliki biznis zbog čega su danas jedni od najbogatijih ljudi na svetu.

 

 

Komentari (0)
Loading