Iza najveselijeg sportiste, krije se velika bol, ali zajedno su morali sve izdržati: Ovo je Nina, rođena sestra Vasilija Micića, inače profesionalna sportiskinja

Nedeljko Tišanović Vesti 13.08.2024 14:47 0

Nije im bilo lako kroz život...

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Vasilije Micić bio je deo ekipe na koju je Srbija izuzetno ponosna, ali i jedan od najveselijih košarkaša što smo mogli videti na svim video snimcima koji se šire na društvenim mrežama, kada srpski "dream team" proslavlja svoje bronzano odličje. 

Košarkaš je privukao pažnju javnosti, ali o njemu se malo zna. Ne deli detalje iz svog privatnog života, ali često naglašava koliko mu je važna podrška porodice. Inače, on ima 30 godina i rođen je u Kraljevu.

Malo ko zna da je 2019. pretrpeo veliki životni šok i bol kada mu je preminula majka za koju je bio jako vezan, a uspomene na nju Vasa i dalje deli na svom Instagram profilu.

Porodica Micić je definitivno sportski nastrojena, budući da je i Vasina sestra profesionalna sportistkinja.

Nina Micić je uspešna sportistkinja i srpska snouborderka koja je 2014. godine učestvovala na Olimpijskim igrama u Sočiju kao prva predstavnica Srbije u toj disciplini.

Zanimljivo je da je Nina u braku sa košarkašem Lukom Mitrovićem, koji je ranije više puta igrao sa Vasom, ali i protiv njega.

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading