Ćerka Toma Kruza zakoračila u novi život: Majka sve vreme uz nju, a od slavnog oca ni traga ni glasa

Tatjana Badarević Vesti 22.08.2024 08:03 0

Suri Kruz se sada preselila na privatni fakultet u Pitsburgu, a tokom selidbe je sve vreme uz nju bila majka, Kejti Holms.

Suri Kruz

Profimedia

 

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, donedavno poznata kao Suri Kruz, promenila je svoje prezime čim je napunila 18 godina. Sada se zove Suri Noel.

Odabrala je to ime kako bi "počastila" svoju majku. Odrekla se očevog prezimena, ali nije uzela ni majčino, već je iskoristila njeno srednje ime Noel kao prezime.

Suri Kruz

Profimedia

 

 

Suri se sada preselila na Univerzitet Karnegi Melon u Pitsburgu uz pomoć svoje majke. Kejti je pomogla Suri da nosi stvari, a zajedno su i prošetale kampusom. Emocije su preplavile obe, kako piše NY Post.

Suri Kruz

Profimedia

 

 

Privatni fakultet pruža studijske programe inženjerstva, računarskih nauka, prirodnih nauka, humanističkih i društvenih nauka, poslovne administracije i likovnih umetnosti.

Podsetimo, jedina ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, u aprilu je proslavila 18. rođendan, a tada je ujedno prestala da prima njegovu alimentaciju u iznosu od 33 hiljada dolara mesečno. Svog oca nije videla poslednjih 11 godina zbog loših odnosa.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading