Mnogi roditelji se zgražavaju zbog ovoga: Ono što sme da radi Bekamova ćerka je krajnje bizarno

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 14:43 0

Harper obožava da provodi vreme s ocem Dejvidom, a na fotografijama mu uvek uzvrati poljubac u usta.

Harper Bekam

Profimedia

 

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najomiljenijih britanskih parova, a ponosni su roditelji četvoro dece: 25-godišnjeg Bruklina, 22-godišnjeg Romea i 19- godišnjeg Kruza i 13-godišnje Harper Seven. Malena Harper kroz godine se nekoliko puta našla u centru medijske pažnje zbog bizarnog odnosa s ocem Dejvidom.

Naime, Dejvid je u više navrata objavio fotografije na kojima devojčicu ljubi u usta, a mišljenja su podeljena. Dok neki brane zvezdu, drugi smatraju da je ovakvo ponaašnje neprimereno te da je njegova ćerka prestara za takve gestove.

 

 

Uz to, kada je Viktorija u aprilu proslavila 50. rođendan, Harper se pojavila u satenskoj haljini s tankim bretelama. Uz dugu haljinu nosila je bele sandale s punom petom te belu torbicu sa zlatnim detaljima. Mnogi su istakli kako je modna kombinacija možda malo "preodrasla" za 12-godišnju devojčicu, a Viktorija je ranije šokirala priznanjem o onome što dozvoljava svojoj ćerki.

U ranijem intervjuu za Vogue, Viktorija je priznala kako svojoj, tada 7-godišnjoj kćeri, dozvoljavaju da se šminka i nosi štikle. 

"Može trčati na Alaïa platformama od svoje treće godine. Ali samo kod kuće – nikad ne bi smela da izađe iz kuće u štiklama", priznala je tada.

Mezimica porodice prošlog meseca je proslavila 13. rođendan, a slavni roditelji je redovno obasipaju poklonima. Harper je tako dobila luksuznu kućicu na drvetu vrednu 114 hiljada evra koja se nalazu na imanju Dejvida i Viktorije Bekam u Kotsvoldsu.

Uz to, bila je na prvom mestu na listi "najbogatijih devojčica na svetu", a njeno bogatstvo se procenjuje na pet miliona dolara. Međutim, brojni stručnjaci za živote slavnih i bogatih navode da je iznos puno veći, piše Sport life.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading