Riba sa roštilja, kuvano povrće i 25 godina isti doručak: Jelovnik Viktorije Bekam koji je zaslužan za vitku figuru i mladalački izgled

Nedeljko Tišanović Vesti 07.07.2024 18:16 0

Nećete verovati kojih se rutina u ishrani ona pridržava...

viktorija bekam

Profimedia

Modna dizajnerka i pevačica Viktorija Bekam i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica, pa njena ishrana i način života i dalje su tema koja je jedna od gorećih u javnosti.

Naime, ona je i poznata po tome da, kako se spekulisalo u javnosti da isti obrok jede već 25 godina. Tako je jednom prilikom njen suprug, bivši fudbaler Dejvid Bekam podelio u podkastu  River Cafe-a Table 4, da njegova supruga jede samo ribu sa roštilja i kuvano povrće na pari i da retko kada odsutpa od te rutine.

Viktorija je u intervjuu za Net-A-Porter otkrila kako izgleda jedan njen dan kada je ishrana u pitanju, pa je tada dodala da ume i biti fleksibilna kada je hrana u pitanju i da čak voli jesti svašta, posebno kada ona i suprug izlaze na večere sa društvom.

 Ali kada jedem dobro, vidim razliku u svojoj koži – oči su mi belje i sjajnije i imam mnogo više energije - rekla je.

Ključne namirnica koje redovno jede su: sveža riba, povrće i salate, kao i semenke i orašasti plodovi. Ona takođe voli da jede voće, ali ga ne konzumira tako često, jer kako navodi nekada voće učini da se oseća naduveno. 

 

 Disciplinovana sam u ishrani – želim da izvučem maksimum iz svog tela. Moja poslastica je nekoliko čaša crnog vina, a volim i tekilu, i jedem ugljene hidrate. Jedem često avokado i unosim dosta dobrih masti, kao što je losos. Sa četvoro dece i poslom, radim naporno, i ovo ishrana radi za mene, tako da mogu da dam 100 odsto.

U nastavku vam ostavljamo namirnice koje bivša pevačica konzumira. 

Doručak

Ona dan počinje sa - dve kašike jabukovog sirćeta, i tople vode i limuna.

Umesto da pijete šolju čaja, ispijanje šolje tople vode sa limunom pomaže varenju, obezbeđuje vitamin C i odlično je za gubitak težine.

 Svako jutro, prva stvar koju konzumiram je tri kašike jabukovog sirćeta, a zatim šolja tople vode i limuna.

Kako se navodi ona voli i smutije sa jabukom, kivijem, limunom, spanaćem, brokolijem i čia semenkama.

Ručak

Kako je i sama već kazala, Viktorija voli da jede avokado i dodaje da on ima važnu ulogu u održanju njene kože zdravom. 

Večera

Viktorija je ljubiteljka tikica i onda obožava da za večeru jede tikvice sitno iseckane, da podsećaju na špagete. Obično ih konzumira zajedno sa još nekim povrćem. 

 

 

Komentari (0)
Loading