Posle 25 godina opet u kombinacijama koje su nosili na svom venčanju? Viktorija i Dejvid Bekam proslavili godišnjicu braka i sve ostavili bez daha

Nedeljko Tišanović Vesti 04.07.2024 13:16 0

Komentari su se samo nizali...

Viktorija i Dejvid Bekam

Printscreen/Instagram

Slavni se par venčao na današnji dan, 4. jula 1999. godine, a pojavili su se u ljubičastom izdanju o kojem se i dalje priča. 

Viktorija i Dejvid Bekam proslavili su 25. godina braka u njihovoj dobro poznatoj ljubičastoj modnoj kombinaciji. Napravili su fotografije dok su sedeli na stolcima koje su imali na svadbenoj večeri.

— Pogledajte što smo pronašli — napisao je bivši fudbaler na svom Instagramu uz fotografije.

Slavni par nakon belih modnih izdanja zablistao je u ljubičastim kombinacijama o kojem se i godinama nakon toga priča. Čak je Bruklin Bekam, koji je tada bio beba, bio odeven u ljubičasti kombinezon i kaubojski šešir.

 

 

Iako nije jasno jesu li Viktorija i Dejvid ponovno obukli u svoje svadbene modne kombinacije ili su ih napravili po originalu, obožavatelji su oduševljeni. "Ikonično! Sećam se ovoga kao da je jučer bilo", "Davide, stariš poput dobrog skupog vina najbolje berbe ikad poznate čovečanstvu", "Još uvijek vam odlično pristaju", pisali su obožavatelji u komentarima.

 

 

U braku je par dobio još troje djece - RomeaKruza Harper.

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

 

 

Komentari (0)
Loading