Sin mora da zakazuje druženja sa njom: Ima para kao blata, a rođena deca ne mogu da je podnesu

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 08:04 0

Izvor blizak Dženifer Lopez otkrio je bizarne detalje njenog načina vaspitanja.

Profimedia

Profimedia

 

Dženifer Lopez i Mark Entoni sudbonosno "da" izrekli su 2004., a četiri godine kasnije dobili su blizance - sina Maksa i ćerku Emu. Par se tada "bacio" u potragu za savršenom dadiljom, a o njihovim bizarnim kriterijumima za dadilju govori se i danas.

Iako su nudili nedeljnu platu u iznosu od 2.350 dolara, nijedna dadilja nije mogla dugo izdržati na ovoj poziciji. Izvor blizak latino divi tada je za National Enquirer otkrio da bi njene dadilje gotovo padale s nogu od umora te bi u kratkom roku davale otkaz, piše Inquisitr.

"Obično ljudi koji zarađuju velike svote novca i imaju puno profesionalnih i društvenih obaveza angažuju dadilju za svako dete, posebno novorođenčad. Ali kao da je Dženifer očekivala da će jedna dadilja ne samo brinuti o oba blizanca, već i raditi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji!", rekao je pa otkrio da je prva dadilja dala otkaz nakon samo nedelju dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Zaposlili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla da podnese da radi toliko sati bez pauze. Nakon što je ta dadilja dala otkaz, par je počeo očajnički da traži dadilju broj tri", dodao je.

Iako nikada nije komentarisala navode o svojim dadiljama, latino diva ne skriva da je karijera itekako uticala na živote njene dece. Jednom prilikom ispričala je kako ju je njen sin Maks, kada je imao devet godina, zamolio da zakažu datum druženja.

Sin mi je ove nedelje rekao: "Mama, želio bih da se dogovorimo ... piknik s tobom ove nedelje jer znam da si, znaš, puno radila. Bio je sa mnom u Njujorku, ali ipak, rekao je: "Želeo bih da dogovorim piknik za sledeći petak jer nam treba više kvalitetnog vremena." A ja sam rekla: "U redu, dušo", rekla je u jednom intervjuu 2017. godine.

Podsećamo, Dženifer i Mark rastali su se 2011. godine, a do danas su ostali u prijateljskim odnosima.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading