Apsolutno ga niko nije podnosio, samo ona imala razumevanja: Dženifer Lopez svi osudili zbog Bena Afleka, ona je jedina podržala?

Nedeljko Tišanović Vesti 12.08.2024 09:59 0

Ova priča nema kraja.

dženifer lopez

Profimedia

U poslednje vreme sve više rastu glasina o razvodu između Bena Afleka i Jennifer Lopez, a sa raspadom njihovog braka sve više informacija izlazi na videlo. Otkriveno je da Ben nikada nije bio omiljen u krugu bliskih pevačicinih prijatelja.

Beni Medina, dugogodišnji menadžer JLo i nekadašnji kritičar Bena, nije bio zadovoljan njihovom vezom.

Izvori navode da su Ben i Medina u lošim odnosima još od vremena kada su se Ben i Dženifer zaručili, a Medina je bio ključan u pevačicinom usponu do globalne slave. Medina je prekinuo saradnju s njom 2003. godine, a Ben je, čini se, imao veze s tim prekidom, piše Page Six

Nakon što su se Ben i Dženifer ponovo povezali, Medina je izbegavao komentarisanje njihove veze, iako nije bio oduševljen. On je znao da će se pevačica udati za Bena bez obzira na sve. Takođe, obnova njihove romanse pokvarila je odnos s njenom dugogodišnjom prijateljicom Leom Remini, koja je savetovala Dženifer da razmisli o razlogu njihovog prethodnog raskida.

Prema izvorima, osim Dženiferine majke, niko u njenom krugu nije bio za Bena.

Podsetimo, Ben je odložio podnošenje zahteva za razvod kako ne bi dodatno povredio pevačicu, ali je već bilo prekasno. Lopezova je ljuta i oseća se ponizeno, s obzirom da je Ben bio taj koji je inicirao njihovo ponovno pomirenje, piše pomenuti medij. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading