Ni nakon 100 dana nisu uspeli da zarade 68 miliona: Džej Lo i Ben Aflek sada muče muku zbog ovog problema

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 11:40 0

Bivši slavni par, Ben Aflek i Dženifer Lopez, kupio je 2023. godinu vilu s 12 spavaćih soba i 24 kupatila

dženifer lopez

Shutterstock

Prošlo je sto dana otkako su pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek stavili svoju vilu na prodaju za 68 miliona dolara i iako prodaja ne ide očekivano, šef agencije za prodaju nekretnina Džejson Openhajm, kojeg imamo prilike da gledamo u Netfliksovom rijaliti šou "Selling Sunset", rekao je da par ne mora da brine za prodaju. "Bilo bi iznenađujuće da se kuća proda za manje od 100 dana. Većina domova ove veličine je na tržištu šest meseci, a u velikom broju slučajeva i znatno duže", prenosi Daily Mail Openhajmove reči.

Kao što znamo, bivši slavni par je kupio vilu 2023. godinu vilu sa 12 spavaćih soba i 24 kupatila. Reč je o raskošnih 38.000 metara kvadratnih na imanju od 5,2 hektara koje je par kupio za 60,8 miliona, ali zbog niza obnova prodaje se za 68 miliona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Agent za nekretnine takođe napominje da je potencijalnih kupaca manje zbog velikih finansijskih troškova povezanih s prodajom tvrdeći da ljudi imaju tendenciju da gledaju više nekretnina i čekaju potencijalno smanjenje cena. Procenjuje se da više od 280.000 dolara iznose mesečni troškovi s kojima se vlasnik kuće suočava u vidu poreza, troškova sigurnosti i naknada za udruženja vlasnika kuća.

No, osim Lopez i Afleka, svoju raskošnu vilu pokušava da proda i preduzetnik Džejms Dženard koja je na tržištu 25 dana duže od vile slavnog para. Na prodaju su i luksuzne kuće na Beverli Hilsu koje traže iznos od 65 miliona dolara, ali ima i onih koje se prodaju za manje od 60 miliona dolara.

Agent nekretninama primetio je da postaje praksa maknuti dom s tržišta pa ga zatim ponovo vratiti i pokušati prodati. Na taj se način smanjuje ukupni raspon vremena u kojem je dom bio na prodaju u reklamnim materijalima.

Komentari (0)
Loading