"Decu nemam, nije mi žao, kako vreme odmiče, sve mi je draže": Glumica Tanja Pujin se odselila iz Srbije, napustila posao i srećno se udala

Nedeljko Tišanović Vesti 07.08.2024 15:45 0

Kako je njihov zajednički život odmicao, u jedno su bili sigurni.

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

Glumicu Tatjanu Tanju Pujin publika je zavolela u kultnim ostvarenjima "Poslednji valcer u Sarajevu", "Bolji život", "Hajde da se volimo"... Ona je Srbiju napustila pre skoro 30 godina i više se ne bavi glumom. 

Odselil se za Italiju gde se udala za političara Đulijana Červinija, savetnika predsednika Italije. Venčali su se na Baliju, a oko jedne stvari bila je sigurna - nije želela proširenje porodice. 

Decu nemam. Nije mi žao. Kako vreme odmiče, sve mi je draže. Vidite li kakva su vremena? Nisam sigurna da li bih to mogla i da li bi to dete otišlo nekim pogrešni putem. To bi me dotuklo. Mi smo veoma kasno krenuli o svemu da razmišljamo — govorila je glumica pa dodala:

Bila sam u kasnim četrdesetim i zajedno smo suprug i ja odlučili da je bolje nemamo decu. Moj brak je možda i opstao što je suprug bio trista dana na putovanjima. Provodio bi šezdeset dana godišnje u Rimu, a onda bi radio po 12 sati. On je sad u penziji, pa mi smeta. Naučila sam da budem sama — govorila je Tanja svojevremeno za Kurir.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading