Ovako bi izgledala zajednička deca Kamile i Čarlsa: Fotografije zapanjile svet, a svi se slažu u jednom

Tatjana Badarević Vesti 24.07.2024 11:46 0

Kako su se venčali u zreloj životnoj dobi, Kamila i Čarls nisu mogli da imaju zajedničku decu.

kralj čarls

Profimedia

 

Kralj Čarls III i njegova supruga Kamila venčali su se 2005. godine, kada su oboje bili u šestoj deceniji života. Upravo zato nisu imali zajedničku decu, iako oboje imaju dvoje dece iz prvog braka. Naime, Čarls je u braku s princezom Dajanom dobio sinove Vilijama i Harija, dok je Kamila u braku s Endruom Parkerom Boulsom dobila ćerku Lauru i sina Toma.

Ipak, moderna tehnologija odlučila je da proveri kako bi izgledala njihova deca i tako nasmejala mnoge. U aplikaciju 'Baby Generator' ubacili su fotografije Čarlsa i Kamile, a izašle su četiri fotografije. 

Dve pokazuju kako bi devojčica i dečak izgledali u starosti od 10 godina, a druge dve kako bi izgledali kad porastu. Na fotografijama se jasno vidi da je njihov nastup elegantan i s dozom autoriteta, tvrde stručnjaci za govor tela. Deca imaju svetlo smeđu kosu, plave oči i pomalo su zamišljeni, a neki kažu da izgledaju i preozbiljno za 10-godišnjake.

deca

Printscreen

 

 

To je zato što je veštačka inteligencija napravila primere Čarlsove i Kamiline dece po uzoru na njihove izraze lica, piše Express.co.

Inače, mnogi se pitaju u kakvom su odnosu Čarlsova i Kamilina deca, a nedavne informacije šokirale su obožavatelje. Naime, Kamilina ćerka Laura i princ Vilijam dugo se nisu podnosili. Vilijam nije mogao očima da vidi Kamilu, a Laura mu je to zamerala, pa je navodno čak dolazilo do verbalnih svađa između njih dvoje.

Prema pisanju Sunday Expressa, bliski prijatelj obitelji rekao je da bi Vilijam krivio Kamilu za svu bol koju je nanela njegovoj majci, što bi Lauru razbesnelo.

Laura bi zauzela tvrd stav i uzvratila Vilijamu: "Tvoj otac mi je uništio život."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading