Svet je u neverici šta je upravo pokazala pred sinom: Svi su se zgranuli zbog jednog "detalja"

Tatjana Badarević Vesti 06.08.2024 18:01 0

Megan Foks je snimljena u šetnji sa sinom, ali ovaj put je ona bila ta koja je ukrala pažnju.

glumica

Profimedia

 

Glumica Megan Foks neprestano privlači pažnju javnosti. Prvo je to bilo zbog njenog neodoljivog izgleda, a u poslednje vreme stranice tabloida puni odnosom sa svojim dragim, muzičarem Mašin Gan Kelijem.

Međutim, malo šta se komentarisalo toliko kao izgled njene trojice sinova koje je dobila u prethodnoj vezi s glumcem Brajanom Ostinom Grinom od kojeg se razvela u oktobru 2021. godine. Razlog tome je činjenica da sva trojica njihovih sinova imaju dugu kosu i da često nose žensku odeću pa i haljine.

Iako su imali svojih sukoba, i Megan i Brajan otvoreno govore o tome da će svojoj deci dopuštati da nose odeću koju žele te su u tome jednoglasni.

 

 

"Čuo sam od nekih ljudi kako govore da se ne slažu s time što nosi haljine. Njima imam samo da kažem da me nije briga za njihovo mišljenje", rekao je glumac u ranijem intervjuu.

"Imam dete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, volela bih da čovečanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dve godine, haljine su mu bile draže od pantalona", rekla je Megan Foks o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK. Izbor odeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

"Neke od knjiga kažu da možeš biti dečak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati ikakve veze s vašom orijentacijom", rekla je Megan. Foks takođe kaže da je godinama radila na tome da podstakne Nou, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu.

Na njenim najnovijim paparaci fotografijama može se videti kako šeta sa sinom, a iako dečak nosi 'mušku' odeću, pažnju privlači njegova duga plava kosa zbog koje zaista više liči na devojčicu.

Međutim dežurnim dušobrižnicima za oko je zapelo nešto drugo pa su se ovaj put ostavili teme dečije odeće i okrenuli se k majčinoj.

Naime, Megan je za šetnju izabrala dres koji je kombinovala s visokim crnim čizmama, no ono što je svima privuklo pažnju je njena gola pozadina koja je provirivala ispod dresa dok je šetala sa sinom što nije prošlo neprimećeno na društvenim mrežama.

Zgodna Megan, kojoj provokativne modne kombinacije i pokazivanje tela nije strano, ni ovaj se put nije obazirala na komentare.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading