Kejt Midlton obožava ovu salatu: Pravi se od omiljenog letnjeg voća i savršena je za vrele dane

Vesti 06.08.2024 12:28 0

Salate mogu da se jedu kao užina, desert, prilog uz jelo, a Kejt Midlton ovu jede bar jednom dnevno.

salata

Shutterstock

Salate obožava i Kejt Midlton, a za njih bira sveže sezonske sastojke, kako bi unela vitamine i minerale koji se nalaze u njima. U letnjim danima, Kejt obožava da jede salatu koja je osveži u svako doba dana.

Mešavina koja osvežava

Kejt Midlton voli salatu sa što više sirovih sastojaka. Jedna od omiljenih u ovom periodu joj je salata od lubenice“, izjavio je izvor blizak princesi od Velsa. Salata od sočne lubenice uključuje i avokado, luk, krastavac, feta sir, što je idealna mešavina.

salata

Shutterstock

 

Britanska profesionalna kuvarica, koja na društvenim mrežama objavljuje pod nazivom „Alex’s Kitchen Story“ objavila je svoj recept za omiljenu princezinu salatu, a njena objava je postala pravi hit. Kuvarica je napisala da je salata osvežavajuća, ukusna i savršena za vrućine.

 

 

Kako da napravite salatu od lubenice

Sastojci omiljene letnje salate Kejt Midlton su: 2-3 kriške lubenice, kocka feta sira, pola krastavca, jedan avokado, dve kašike jabukovog sirćeta, dve lašike maslinovog ulja, jedna limeta, šaka svežih listova nane. Sve sastojke iseckajte, pomešajte i uživajte. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading