Ugledala se na princezu Dajanu: Kejt Midlton primenjuje jedno zlatno pravilo u vaspitanju dece

Vesti 15.04.2024 09:35 0

Deca kraljevske britanske porodice su stalno pod lupom javnosti i uglavnom se ponašaju u skladu sa situacijom.

kejt midlton

Profimedia

Lepo ponašanje dece Kejt i Vilijama posledica je vaspitanja u kome Kejt kombinuje trikove koje je naučila od svoje mame Kerol i koje je primenjivala pokojna princeza Dajana.

Nežna je i pažljiva

Zlatno pravilo Kejt Midlton je da uči decu da budu ljubazna. Kada se uporede fotografije princeze Dajane sa Vilijamom i Harijem, sa fotografijama Kejt Midlton i prinčeva Džordža, Luisa i princeze Šarlot, vidi se da su obe nežne prema deci. Kejt često drži decu za ruke, tapše po leđima ili miluje po kosi. Kad komunicira s decom, u većini slučajeva čučne kako bi ih gledala u oči. To je često radila i princeza Dajana.

Jedno pravilo svi poštuju

Strani mediji pišu da je Kejt Midlton, daleko od očiju javnosti, obična mama. Ona je opuštena, ali deci jasno daje do znanja da postoje određene granice. U kući kraljevskog para jedna stvar je strogo zabranjena - nema vikanja. Toga svi moraju da se pridržavaju.

Ali, za razliku od većine roditelja koji kažnjavaju neposlušnu decu, kraljevski par ima drugačiju tehniku - razgovor na kauču. Nemirno dete mora da sedne s mamom ili tatom koji mu objasne gde je pogrešilo, kažu mu koje su posledice takvog ponašanja i pritom niko ne podiže ton.

Komentari (0)
Loading