Šta sada ovo treba da znači? Novi rasplet u slučaju Benifer, prekinuli svaku komunikaciju?

Nedeljko Tišanović Vesti 06.08.2024 10:47 0

Njihov odnos više nije isti.

ben aflek

Shutterstock

Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno su prekinuli svu komunikaciju, a njihovi menadžeri trenutno su preplavljeni poslom dok se čeka zvanična potvrda o njihovom razvodu. Brak ovog poznatog para, sklopljen u julu 2022. godine, već neko vreme je obavijen glasinama o problemima.

Izvori bliski paru navode da Lopezova i Ben Aflek trenutno ne komuniciraju ni lično ni telefonski, što dodatno otežava proces planiranja razvoda, o kojem se u poslednje vreme dosta govori. Oni imaju predbračni ugovor, a jedina zajednička imovina koja bi trebalo da se podeli je njihova vila u Beverli Hilsu, vredna 68 miliona dolara, koja je trenutno na prodaju.

Luksuznu nekretninu od 38.000 kvadratnih stopa pokušavaju da prodaju od juna, prvo privatno, a zatim i javno. Zanimljivo je da par nije angažovao advokate za razvod, već su se detaljima bave njihovi menadžeri.

Nedavno su zabeležene odvojene aktivnosti para u vezi sa nekretninama. Affleck je kupio vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 miliona dolara, dok je Lopez prodala svoj stan u Njujorku. Zanimljivo je da su obe transakcije obavljene 24. jula, na Lopezin 55. rođendan.

Par je takođe provelo leto odvojeno, i to na suprotnim obalama Sjedinjenih Američkih Država - ona na Istočnoj obali, a on na Zapadnoj obali. Osim toga, Aflek nije prisustvovao Lopezinoj rođendanskoj proslavi u Hamptonsu, niti su zajedno proslavili drugu godišnjicu braka 16. jula.

Iako zvaničnici para nisu komentarisali ove tvrdnje, činjenica da par provodi vreme odvojeno i obavlja važne transakcije podstakla je dodatne spekulacije o stanju njihovog braka.

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading