Zaprosila je svog supruga, a sad je otkrila tajnu braka dugog 40 godina: Glumica šokirala javnost priznanjem

Tatjana Badarević Vesti 29.07.2024 08:30 0

Beti Midler je poznata po ulogama u "Hokus Pokusu" i "Klubu prvih supruga".

Beti Midler

Profimedia

 

Glumica Beti Midler, poznata između ostalog po ulogama u "Hokus Pokusu" i "Klubu prvih supruga", udala se za glumca Martina von Haselberga 1984. godine. U intervjuu za Entertainment Tonight otkrila je koja je po njenom mišljenju tajna uspešnog braka.

Ona i Martin od početka ne spavaju u istim sobama i smatra da je to dobro za dugovečnost braka. "Moj muž hrče", objasnila je. 

Daju sebi prostora

I ranije je Midler govorila kako veruje da njen brak tako dobro funkcioniše jer jedno drugome oduvek daju prostora.

"Mislim da je tajna u tome da jedno drugome dajemo puno prostora, a ne da se uvek gledamo u lice", rekla je 2014. godine. Smatra da su slušanje i spremnost na kompromis takođe važni faktori u braku.

Beti Midler

Profimedia

 

 

Par se venčao u Las Vegasu nakon što su se poznavali šest nedelja. Ona je njega zaprosila i tu odluku je nazvala impulsivnom. Nakon što je Martin pristao, uputili su se u Las Vegas, gde ih je vjenčao imitator Elvisa.

Takođe je rekla za ET da je njihov brak "neverovatna vožnja" i da je začuđena što je ostala toliko dugo u braku. Ona i Von Haselberg imaju ćerku Sofi von Haselberg, koju su dobili 1986. Jednom prilikom Beti je Sofi nazvala svojim najvećim postignućem te je nahvalila i supruga.

"Moj suprug je verovatno najbolji otac ikada. Fantastičan je. Naučio ju je da kuva, poučavao ju je strane jezike...", otkrila je.

"Vijagru treba zabraniti"

Glumica je pre dve godine privukla pažnju svetskih medija, kada je napisala da se u SAD-u treba zabraniti Vijagra. 

"Vreme je da se zabrani Vijagra. Ako je trudnoća 'Božja volja', onda je Božja volja i tvoj mlohavi polni organ", napisala je tada glumica na Twitteru, današnjem X-u. Ta objava se ticala situacije s abortusom u Americi. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading