“NAJ ŽENA” proslavila treći rođendan! Više od 2 miliona poseta i više od 4 miliona pregledanih strana

Slobodanka Ćorić Vesti 28.07.2024 12:54 0

Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete

naj zena

ALO/Aleksandar Nalbantjan

Prošlo je tačno tri  godine od kada je „Naj žena“ objavila prvu vest. Za ovo kratko vreme ušli smo na listu najčitanijih sajtova u Srbiji. Iako je portal Najžena namenjen prvenstveno ženskoj publici, našao se rame uz rame sa najposećenijim info portalima. Iako se ne bavimo politikom, crnom hronikom i rijaliti programima, zablistali smo na internet nebu Srbije u rekordno kratkom vremenu.

Zajedno sa svojim čitateljkama očigledno činimo dobitnu kombinaciju, što najbolje pokazuju brojke - više od dvai miliona poseta, više od četiri  miliona pregledanih strana i  1.053.932  jedinstvena korisnika tokom svakog meseca.

A na čemu se bazira naš uspeh i zbog čega ponosno nosimo titulu "najbrže rastućeg sajta u Srbiji"?

- Zato što pišemo o tome kako da budete najzadovoljnije, najzdravije, najlepše, najuspešnije, najinformisanije... Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete. Zato što se zajedno smejemo i plačemo i što nas nije sramota da otvoreno kažemo ono što mislimo i osećamo i zato što smo ponosne što smo žene – rekla je Jelena Vukelić, glavna i odgovorna urednica portala „Naj žena“.

naj zena

ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

Za ove tri  godine naš portal Najžena objavio je priče o jakim i snažim ženama čije priče nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Premijerka Srbije Ana Brnabić je u intervjuju za „Naj ženu“ prvi put otvoreno pričala o svom privatnom životu i otkrila detalje koje do tada nikada nismo čuli, video serijali „Žene u muškim poslovima“ i „Naj mame Srbije“ imale su milionske preglede, a Nataša Bekvalac je zaštitno lice našeg portala.

Kakvi su planovi za budućnost?

- Nastavljamo sa još više energije i entuzijazma. Imamo apsolutno mnogo ambicija i ciljeva. Ono što možemo da vam obećamo je da ćemo se truditi da u narednom periodu budem još bolji, brži i zanimljiviji, a vama se zahvaljujemo na lojalnosti – rekla je Slobodanka Ćorić, urednica „Naj žene“.

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading