Da li je prepoznajete? Nekada je bila zanosna plavuša za kojom su ludeli muškarci, životne tragedije su na njoj ostavile posledice

Vesti 25.07.2024 18:20 0

Zgodna, visoka plavuša je bila jedna od najpopularnijih žena ’90-tih godina. Evo šta se dešava sa njom.

nikol egert

Profimedia

Bila je jedna od zvezda čuvene američke serije „Čuvari plaže“ koja je i kod nas bila veoma popularna. Za Nikol Egert su uzdisali muškarci širom sveta, kao i za njenim koleginicama koje su plenile u crvenim jednodelnim kupaćim kostimima. Iako je Pamela Anderson bila najpoznatija, plavokosa Nikol je glumila Samer Kvin od 1992. do 1994. godine, i privukla pažnju publike svojom pojavom. Tada je imala 19 godina.

nikol egert

Profimedia

 

Brzo je bankrotirala

Nakon serije „Čuvari plaže“, ova glumica nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, a 2013. godine je bankrotirala. Nakon toga je pokrenula posao sa sladoledom. Glumica je 2018. godine privukla pažnju javnosti javnosti kada je otkrila da je se**ualno zlostavljao kolega Skot Baio i to kad je imala samo 14 godina. Rekla je da je to navodno počelo 1986. na snimanju jedne TV emisije na kojoj su zajedno radili. On je tada imao 25 godina i to se događalo „jednom nedeljno dok nije napunila 16 godina“. On je odbacio optužbe, ali je priznao da su imali polni odnos kad je njoj bilo 18 godina.

Boluje od raka dojke

Danas Nikol ima 52 godine i izgleda drugačije, niko je ne bi prepoznao. Vitku, zategnutu figuru u crvenom kupaćem kostimu zamenile su široke pantalone ili trenerka, majice i borba s viškom kilograma. Ali najgore je to što se Nikol sada bori i s rakom, pa je zbog toga ostala bez svoje duge plave kose. Početkom ove godine glumica je objavila da boluje od raka dojke i da se kaje što je povećala grudi sa 18 godina.

nikol egert

Profimedia

 

"Gledam sve te mlade devojke koje ugrađuju silikone i zgražavam se. Moj savet je da ostave svoja tela na miru. Ali kada morate da obučete jednodelni kupaći kostim i toliko ste ravni da kostim nije nimalo naboran, onda ne možete učiniti ništa. Ne možete ga napuniti nečim", rekla je u intervjuu za magazin „People“ Nikol i priznala da tada nije bila "fizički, a ni psihički" spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu, pa je odlučila da ugradi silikone. Međutim, posle godinu dana ih je izvadila. Ipak, Nikol smatra da je to uzrok raka dojke od kojeg sada boluje.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading