Na gole grudi stavila svoja dva ljubimca: Hale Beri oživela ulogu iz kultnog filma "Žena mačka" pa sve raspametila

Tatjana Badarević Vesti 24.07.2024 14:23 0

Iako se bliži 60. godini, na figuri Hale Beri mogu pozavideti i znatno mlađe devojke, a u čast liku "Žene mačke" objavila je niz fotografija na kojima pozira polugola.

Hale Beri

Shutterstock

 

Glumica Hale Beri (57) ne prestaje da oduševljava svoje fanove objavama na društvenim mrežama. Često se hvali svojom figurom na kojoj bi joj zavidele i puno mlađe devojke, a koliko je ponosna na sebe pokazala je i u poslednjoj objavi koju je posvetila svojoj ulozi u filmu "Žena mačka" iz 2004. godine. 

- Danas je 20 godina otkako sam imala čast dati život ovom ikonskom liku. Uvek ću je čuvati u svom srcu i zauvek ću biti Pejšns Filips, odnosno Žena mačka - napisala je Hale. No, nije propustila ni da napravi nekoliko golišavih fotki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Hale se tako skinula samo u gaćice, na lice je stavila masku, a svoje grudi je prekrila mačkama koje je držala u rukama. Pozirala je tako ispred ormara, ali i na krevetu. 

U objavi je objasnila i da je dve, sada već popularne mačke, našla u svom vrtu.

"Ma, gospođo Beri, kakvih 20 godina? Izgledate fenomenalno", "Predivna si", "Prava Žena mačka", pisali su joj oduševljeni fanovi ispod fotografija.

Hale Beri

Printscreen/Instagram

 

 

Pre nekoliko nedelja objavila je i da se mačke, s kojima je sada pozirala, zovu Buts i Koko te da ih je pronašla zajedno s još dva mačića i njihovom mamom, u svom vrtu. 

- Njihovu mamu sam sterilisala i pustila je natrag u svoj vrt i sada je ona naša! Dve druge bebe koje smo našli sam udomila, a ova dva malca su sad naše nove ljubavi! Uvek je kod nas puna kuća - napisala je Hale. 

Sudeći prema njenim društvenim mrežama, lepa glumica se jako dobro zabavlja u poslednje vreme, a ne odbija da podeli zabavu i sa svojim obožavateljima pa je tako nedavno objavila i niz fotografija na kojima pozira pokraj bazena u dugoj, beloj haljini. Na jednoj se vidi kako je zamahnula haljinom i istakla svoje vitke noge. No, 'mrlja' na fotki brojne je šokirala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Neki su priznali kako su zumirali fotografiju ne bi li bolje videli. Nakon detaljne analize "sporne" fotografije, neki pratioci su zaključili kako je glumica nosila donji veš u boji kože.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading