"Ceo svet sada zumira ovu fotografiju!" Hale Beri pokazala novu suknju, a svi su se šokirano pitali samo jedno

Tatjana Badarević Vesti 25.06.2024 13:22 0

Hale Beri je podelila niz fotografija pokraj bazena gde je pozirala u novoj suknji.

Hale Beri

Shutterstock

 

Hale Beri (57) pohvalila se novim fotografijama na društvenim mrežama, a brojni obožavatelji su se šokirali. Neki misle kako je glumica pokazala i više nego što bi smela.

Glumica je naime na Instagramu podelila niz fotografija na kojima pozira pokraj bazena u dugoj, beloj haljini. Na jednoj se vidi kako je zamahnula belom haljinom i istakla svoje vitke noge.

Međutim, "mrlja" na fotki je mnogima zapala za oko i šokirala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

"Učinilo mi se kao da vidim nešto što ne bih trebala", napisala je jedna obožavateljka u komentarima.

Neki su priznali kako su zumirali fotografiju ne bi li bolje videli. Zbog detaljne analize 'sporne' fotografije, neki pratioci su zaključili kako je glumica nosila donji veš u boji kože.

Da podsetimo, nedavno je dečko slavne glumice na istoj društvenoj mreži postavio njenu nagu fotografiju na kojoj je zvezda naga pozirala na terasi.

Na fotografiji se videla Hale Beri koja pozira na terasi, potpuno je gola i okrenuta leđima: "Srećan Dan majki iz dubine moje duše. Oh, nije trebalo ovo da uradim. Ali moramo priznati da je opaka majka", napisao je glumicin suprug u opisu te fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

 

Dečko glumice Hale Beri je muzičar Van Hant koji je četiri godine mlađi od nje. Zbog njihove čvrste ljubavi, priča se da su se tajno venčali, ali oni to nikada nisu potvrdili. Povodom Dana majki koji se tada proslavljao u Americi, glumicin dečko je objavio tu fotografiju na svom Instagramu.

Bonus video:

 

@najzena.rs Roditelji mnogo toga moraju da znaju! Na konferenciji "Bezbedno i konstruktivno korišćenje digitalnih tehnologija", prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i izazovima u digitalnom svetu. #najžena #žena #digitalnetehnologije #konferencija #jelenatrivan #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Tagovi: #hale beri
Komentari (0)
Loading