Zbog fatalne brinete Bred je počeo da se kupa i pere zube: Promenila mu život iz korena, sad razmišljaju o velikom koraku

Tatjana Badarević Vesti 19.07.2024 20:28 0

Već duže vreme se govori o Bredovim užasnim naviakama što se tiče lične higijene.

Bred Pit

Profimedia

 

Dugo se šuška da holivudski zavodnik Bred Pit ima problema sa ličnom higijenom, a stvari su se navodno promenile zahvaljujući njegovoj devojci Ines de Ramon (34).

"Stvarno se promenio zbog Ines. Bred Pit je ranije bio prilično nemaran kada je reč o tuširanju i pranju kose, želeći da koristi samo sapun i vodu prilikom tuširanja i odbijajući da koristi dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi danima izdržao bez kupanja, što je neverovatno s obzirom da je poznat kao 'veliki seks simbol'. No, s Ines de Ramon je sasvim druga priča', objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

Bred Pit

Profimedia

 

 

Glumac sada sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i redovno da čisti zube  koncem.

"Sada vole zajedno da izlaze i uživaju ​​u kozmetičkim salonima, idu na tretmane poput masaže i nege lica. Takođe voli hidratantne kreme i kreme za kožu", otkriva izvor.

Inače, bivši Bredov cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvezda serije "Beverly Hills 90210", Džejson Prisli, nedavno je priznao medijima da se legendarni Bred ponekad ne bi tuširao danima. Tokom pojavljivanja u emisiji "LIVE with Kelly and Mark", Džejson se prisetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi video ko može najduže izdržati bez tuširanja.

Da podsetimo, svetski mediji sve glasnije bruje o tome koliko je veza između Breda i Ines ozbiljna te se govori o tome kako se zgodna manekenka uselila u vilu slavnog glumca.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading