"Još uvek je volim": Bred Pit ne može da preboli jednu bivšu, a nije ni Anđelina ni Dženifer, svi su je zaboravili

Jelena Vukelić Vesti 05.04.2024 11:46 0

Bred Pit oduvek je bio miljenik žena i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Pored uspešne karijere u Holivudu, njegovom šarmu nisu odolele brojne svetske lepotice.

Bred Pit

EPA

Popularni glumac uživao je u ljubavi sa filmskim zvezdama Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, ali kada je u pitanju njegov ljubavni život, slavni glumac posebno ističe vezu sa glumicom Žulijet Luiz.

Žulijet i Brad uživali su u romansi pre više od tri decenije. Upoznali su se 1990. na snimanju zajedničkog filma "Too Young to Die", pri čemu je glumica imala samo 17 godina. Brad Pitt bio je 10 godina stariji od Žulijet, imao je 27 godina kada su se upoznali, ali to ih nije sprečilo da odmah shvate da su jedno za drugo.

 

Džulijet Luis

Profimedia

 

 

Par je bio zajedno tri godine, a kraj njihove veze došao je početkom 1993. godine.

Godinama kasnije, kada su se osvrnuli na svoju ljubavnu vezu, atraktivna brineta je rekla da holivudski zavodnik uopšte nije "u njenom univerzumu", dok je Bred Pit u medijima govorio o sjajnom vremenu koje su zajedno proveli.

 

 

 

-Još uvek volim tu ženu. Ona je pravi genij. Sjajno sam se proveo s njom - rekao je u jednom intervjuu za "Vanity Fair" i dodao:

-To je bila jedna od najboljih veza u kojima sam ikada bio. Problem je što odrastamo s vizijom da ljubav pobeđuje sve, a to jednostavno nije tako, zar ne?

Komentari (0)
Loading