Sram te bilo! Zvezda ,,Prijatelja" otkrila kako je nazvala Sandra Bulok, a ono što je rekao njen sin će vas raznežiti

Vesti 17.07.2024 17:58 0

Kudrou je glumila kantautorku i pevačicu Fibi Bufe u omiljenom sitkomu tokom 10 sezona, sve do 2004. godine...

Lisa

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Sandra Bulok voli seriju ,,Prijatelji"!

Glumica Lisa Kudrou (59) je tokom gostovanja u emisiji ,,Jimmy Kimmel Live!"  16. jula otkrila kako je njena slavna prijateljica jednom nazvala na žurci.

Kada je voditelj Entoni Anderson upitao koliko često je ljudi zovu Fibi (njen lik u poznatoj seriji), Lisa je odgovorila: ,,O moj bože! Obožavam ovo. Bila sam na žurci, velikoj žurci i pričala sam sa Sandrom Bulok, hvalim se njenim imenom, ali moram, istina je. U toku razgovora je rekla, 'Pa pretpostavljam da ćeš morati da pričaš sama sa sobom Fibi, o nečemu,' i nazvala me je Fibi""

,,Ali je uhvatila samu sebe," nastavila je Kudrou uz smeh. ,,Rekla je, ,,Šta sam upravo uradila?'"

lisa

Shutterstock

 

Kudrou je glumila kantautorku i pevačicu Fibi Bufe u omiljenom sitkomu tokom 10 sezona, sve do 2004. godine.

Anderson (53) je potom pitao kako se osećala nakon što je završila snimanje najduže serije.

,,Znaš šta? Zaboravila sam, a onda sam se prisetila prošle sedmice. Moj muž i sin su pričali i izgleda da sam plakala u kuhinji," rekla je. 

,,Moj sin je imao pet godina i hteo je da zna zašto plačem. Moj muž je rekao, 'Pa tužna je zato što su se Prijatelji završili,' i a onda je sin rekao, 'Ali ona može da vidi svoje prijatelje, može samo da ih pozove,' Nisam imala pojma. Nisam imala pojma da je znao kako se zove serija. Znao je samo da sam sarađivala sa serijom. 'Zašto ona plače?'" 

 

 

Kudrou je u maju 1998. dočekala svog sina Džulijana Mareja (koji sada ima 26 godina) sa suprugom Mičelom Sternom.

Glumica je 2022. godine je otkrila da se Džulijanu dopala njena uloga Fibi nakon što je prvi put pogledao seriju kada je bio bolestan od korona virusa. 

,,Pozvao me je i rekao: 'Pa upravo sam pogledao prve dve epizode. Zaista su dobre, mama'", prisetila se ona tokom gostovanja u emisiji ,,Late Night With Seth Myers". „Rekla sam, 'Hvala' Rekao je: 'Mogu li da ti postavim nekoliko pitanja o tome?' Ja sam bila u fazonu, 'Da!' Skoro sam počela da plačem, mislila da se nikome u mojoj porodici ne sviđa ta serija.

„Rekao je: 'Zapravo je smešno',“ nastavila je uz smeh, citirajući svog sina. „Mislim, momci su jako smešni. "

Međutim, Julijan se brzo shvatio šta je izgovorio.

„On je kao: 'Ne, mislim da si i ti smešna',” rekla je ona, a onda dodala: „Nikada u životu nisam želeo da kažem svom detetu, kao, 'J**i se!' Mislim, pomislio sam, ali nisam rekao."

,,Nije obavezno da budete obožavatelji. Ne mora da vam se sviđa ono što radim. Ali nemojte... ponižavati" našalila se ona, prenosi People.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading