Ovog puta nismo mogli da uživamo u nestašlucima malog zvrka: Princ Luis je morao da ostane kod kuće zbog rigoroznog pravila

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 22:02 0

Najmlađi sin kraljevske porodice, princ Luis, često zabavlja javnost svojim nestašnim ponašanjem u javnosti.

princ Luis

Profimedia

 

Pojavljivanje Kejt Midlton na Vimbldonu u nedelju je oduševilo obožavatelje. Princeza je uživala u društvu ćerke Šarlot i svoje sestre Pipe Midlton, a na samom kraju uručila je pehar. Nakon toga, princeza od Velsa požurila je kući jer je sa Šarlot i sinom Luijem morala da gleda utakmicu između Engleske i Španije u finalu Evropskog fudbalskog prvenstva.

 

 

S druge strane, princ Vilijam i njihov najstariji sin Džordž utakmicu su gledali uživo na stadionu u Berlinu, a svi se sada pitaju zašto se maleni Lui nije pojavio ni na jednom od ovih događaja.

Naime, princ i princeza od Velsa postavili su starosnu granicu za učestvovanje njihove dece na ovakvim događanjima, pa su Džordž i Šarlot tako morali da čekaju dok ne napune osam godina kako bi se mogli pojaviti na ovakvim događanjima. Kako Lui ima samo šest godina, moraće još malo da se strpi kako bi se pridružio bratu i sestri, piše People.

 

 

Inače, mnogi su se pitali kada će se Kejt ponovo pojaviti u javnosti, a nove informacije razočarale su obožavatelje. Prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, Vilijam i Kejt planiraju veći deo leta da provedu "ispod radara" u svom utočištu u Norfolku s decom, dok Kejt nastavlja s preventivnom hemoterapijom.

Bonus video:

 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading