I najpoželjniji muškarci su se nekada igrali čudnih igara: Poznati glumac i cimer Breda Pita otkrio njegove najprvljavije tajne

Nedeljko Tišanović Vesti 17.07.2024 10:38 0

Niko nije ni slutio kako su se zabavljali...

Bred Pit

Profimedia

Glumac Bred Pit i dalje slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca među poznatima. Kada god se pomene njegovo ime uz to odmah idu najlepši i najpozitivniji komentari, ali nije baš sve tako idealno. 

Njegov bivši cimer, glumac Džejson Pristli, otkrio je "praljave detalje" iz njihovog cimerksog života. Naime, oni su se igrali jedne igre, a to je ko može duže da izdrži bez tuširanja. Pristli je otkrio da je Pit apsloutni pobedniku ovoj igri. 

Igrali smo ovu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja — rekao je Džejson u emisiji "Uživo sa Keli i Markom", i dodao kako sada razmišlja o tome i pomisli koliko je to tada bilo odvratno. 

Bred Pit

Profimedia

 

 

Mislim da to više ne radi, uveravao je Džejson Keli i Marka, ali tada je mogao dugo da se ne tušira dodao je uz smeh.

Cimerksi dani

Džejson Pristli i Bred Pit su bili cimeri u Holivudu 90-ih godina, a onda je Pristli postao deo ekipe serije "Beverli Hils", a ubrzo se i Pit vinuo u zvezde.

Njih dvojica su zajedno sa trećim prijateljem glumcem Tru Kolingom, živeli u ne baš tako sjajnom delu Los Anđelesa kada su bili švorc i kada su se borili za glumači posao. 

Živeli smo na ramen rezancima i generičkom pivu. Onom koje je dolazilo u belim limenkama sa natpisom pivo napisao je Džejson u knjizi.

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading