Svađe, poslovni problemi, razvodi, a samo je htela... Šenon Doerti pred kraj svog života poželela je samo jednu stvar

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 19:53 0

Ostalo je samo jedno...

šenon doerti

Shutterstock

Šenon Doerti je planetarno postala poznata 1990. godine kao neustrašiva Branda Volš u seriji "Beverli Hils, 90210" na TV Foks.

Glumica je igrala u 111 epizoda pre nego što je napustila seriju na kraju četvrte sezone, usled govorkanja da se sporečkala sa ekipom sa kojom je tada radila.

Nakon toga dodatnu slavu i prepoznatljivost je stekla u seriji "Čari", koju je takođe na kraju treće sezone morala da nupusti.

Kako je stalno bila u sukobima sa članovima ekipe sa kojima je radila na projektima dobila je epitet "loše devojke", a sve se to preslikalo i na njen ljubavni život. 

Prvi brak sa glumcem Ešlijem Hamiltonom desio se 1993. godine, ali razvod su potpisali već 1994. godine u aprilu.

Kasnije je i vezu sa Rikom Salomonom krunisala brakom 2002. godine, ali ni to nije potrajalo.

šenon doerti

Profimedia

 

 

Doerti je 2011. godine ponovo stala naludi kamen i to sa fotografom Kurtom Isvarijenkom, od koga se razvela 2023. godine. 

Slavna glumica je godine 2011. ponovo stala na  da bi se i od njega razvela 2023. godine.

 Ne verujem da da ću doveka biti sama. Moram da volim sebe i moram da se pomirim sa prošlošću, kako bih mogla dalje da krenem. Sada sam sasvi msigurna da mogu da krenem dalje - nadam se uskoro — rekla je glumica za People

—  Ništa više ne bih želela od toga nego da postanem mama —  kaže ona, te nastavlja: —  Uvek sam to želela — nadovezala se ona. 

Podsetimo da je u teškim danima svog života imala probleme sa Kurtom. Optuživala ga je da od njega ne dobija novac za lečenje.

Porodica potvrdila njenu smrt

Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenon Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom posle mnogo godina borbe —  potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala — Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru.

Komentari (0)
Loading