"Čeka da umrem da ne bi plaćao alimentaciju": Slavna glumica saznala da je muž vara ma dan operacije, a sada je surovo muči iako umire od raka

Tatjana Badarević Vesti 30.06.2024 11:05 0

Šenon Doerti u četvrtom stadijumu raka ima i velikih problema sa bivšim mužem.

šenon doerti

Profimedia

 

Šenon Doerti, zvezda poznate serije "Beverli Hils", optužuje svog supruga Kurta Isvarienka da od njega ne prima nikakvu finansijsku podršku, a s razvodom se muči više od godinu dana.

Slavna glumica boluje od raka i ne može da radi pa su joj mesečna primanja sve manja. Kada je podnela zahtev za razvod od Kurta, kao razlog je navela 'nepomirljive razlike', ali je medijima dala do znanja da pomoćnica njenog supruga 'ima nešto' sa njenim razvodom od supruga.

"Razvod je poslednje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj asistentkinji, Kolijer Grim, jer je ona intimno umešana u to', rekla je tad njena predstavnica za javnost za USA Today. 

Tada je predala i zahtev za novčanu podršku koju još nije dobila.

"Živi ekstravagantno, leti našim avionom, odmara u našoj vikendici u Teksasu",  kaže Šenon.

šenon doerti

Profimedia

 

 

"Za to vreme preti mi gubitak čak i zdravstvenog osiguranja jer toliko dugo ne radim", dodala je glumica.

Podsećamo, Doerti je 2015. uspela da prevlada rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. No, u februaru 2020. otkrila je da joj je ponovo dijagnostikovana bolest.

Iako je Šenon polako počela da se miri činjenicom da ima rak četvrtog stadijuma, pa i povlačila neke zaista bizarne poteze poput biranja odeće i muzike za vlastitu sahranu, isticala je da joj najteže pada kako njena dijagnoza utiče na njenog supruga i majku koji se s tim teško mire.

"Opet imam rak, četvrti stadijum. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se puno puta: Zašto ja?, A onda sebi kažem: A zašto ne ja? Teško mi je", govorila je Šenon tad.

šenon doerti

Shutterstock

 

 

Ipak, podršku supruga je izgubila i to u najtežem trenu, kad joj je otkriven tumor i na mozgu. U svom je podkastu otkrila da je za prevaru saznala upravo tog jutra kad je trebala da ima operaciju mozga.

"Na operaciju sam išla rano ujutru i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine", ispričala je.

Od njega sad samo želi alimentaciju, no čini se da je za to čeka ogorčena bitka.

Šenon veruje da njen bivši suprug, s kojim je bila u braku od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene troškove lečenja.

"Dok nisam mogla da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara na putovanja, u draguljarnicama, kupovao marke poput Guccija i trošio novac na letove, svoju 'asistentkinju', dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da me izdržava", tvrdi ona.

Poznato je da je njen suprug još 2016. tužio njen bivši menadžerski tim jer su mu ‘uništili seksualni život’. U tužbi je navedeno da su oni dopustili da joj istekne polisa osiguranja što je uzrokovalo zastoje u njenom lečenju. Tad je tužbu podnela i glumica, a sve se završilo nagodbom u kojoj je ona dobila 15 miliona dolara.

 

 

Komentari (0)
Loading