Kejt Midlton sa decom u fudbalskom duhu: Pogledajte kako su navijali za Englesku

Slobodanka Ćorić Vesti 15.07.2024 16:50 0

Kejtino jučerašnje prisustvo na Vimbldonu označava njeno drugo javno pojavljivanje ove godine nakon proslave rođendana kralja Čarlsa

Profimedia

Profimedia

Princeza Šarlot je juče bila uz majku na finalu Vimbldona, gde su posmatrale meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Sa druge strane, princ Vilijam i princ Džordž su iz Berlina pratili finale Evropskog prvenstva. Međutim, mnogi su se zapitali gde je bio najmlađi član kraljevske porodice, princ Luis? Čini se da je ostao kod kuće i sa nestrpljenjem iščekivao finale.

Kejt je podelila fotografiju Šarlot i Luisa kako nose personalizovane dresove Engleske dok su sa oduševljenjem gledali meč iz Vindzora.

"Vaš timski duh, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija za sve nas, mlade i stare. Čestitamo Španiji. V & K.", napisala je u opisu fotografije.

Kejtino jučerašnje prisustvo na Vimbldonu označava njeno drugo javno pojavljivanje ove godine nakon proslave rođendana kralja Čarlsa. Nastavlja sa svojim aktivnostima, s nadom da će tokom leta imati još nekoliko javnih pojavljivanja.

Komentari (0)
Loading