"Isparila" sa Instagrama, a sad otkrila i zašto: Slavna glumica se vratila, ali ovog puta ne glumi!

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 09:06 0

Šarliz Teron koja je inače svakodnevno bila aktivna na Instagramu, nije ništa objavljivala od sredine aprila, a sada je i navela razlog zbog čega.

Šarliz Teron

Profimedia

 

Šarliz Teron, koja je inače svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, od sredine aprila nije ništa objavila na Instagramu.

Otvorila plesni studio

Sada se konačno oglasila i pratiocima otkrila zanimljivu vest koju je od njih krila mesecima. Glumica je s prijateljima, američkim plesačima i koreografima Tajlerom Vašingtonom i Latrinom Bolger pokrenula u Los Anđelesu plesni studio pod nazivom The Six Compound, kako navodi Yahoo.

Studio je namenjen mladim plesačima od 8 do 18 godina. 

"Uz plesne ikone Latrinu Bolger i Tajlera Vašingtona stvorili smo The Six Compound! Mesto s novom perspektivom razvoja plesne kreativnosti i tehnike. Mesto gdje se plesači/izvođači mogu izraziti u inkluzivnom i inovativnom prostoru uz najbolje učitelje i koreografe u ovom trenutku.

 

 

Oduševljena sam što mogu da najavim naše prve intenzivne kurseve, koji počinju već ove nedelje. Pripremili smo dva epska dana treninga, uvid u svet zabave, učenja i razgovora s vrhunskim profesionalcima", napisala je Šarliz.

Ples je bio njena prva ljubav

Glumica se nakon 30 godina odlučila da vrati njenoj velikoj ljubavi - plesu. Kad je imala 18 godina školovala se u njujorškoj Baletnoj akademiji Džofri te je zarađivala džeparac kao model. Međutim zbog povrede kolena morala je da odustane od sna da postane balerina. Stoga se više posvetila manekenstvu, a posle i glumi.

 

 

"Otišla sam u Njujork na tri dana kao model, a na kraju sam provela zimu u Njujorku u prijateljičinom podrumskom stanu bez prozora. Bila sam švorc, pohađala sam kurseve u Joffrey Balletu i kolena su mi popuštala. Shvatila sam da više ne mogu da plešem i pala sam u veliku depresiju. Moja mama je došla iz Južne Afrike i rekla: 'Ili smisli šta ćeš dalje ili se vrati kući. Duriti se možeš i u Južnoj Africi'", prepričala je glumica 2008. godine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading