"Oni su zaljubljeniji nego ikad": Prijatelji Šarliz Teron tvrde da je veza sa zgodnim Balkancem postala još ozbiljnija

Olja Jelić Vesti 19.10.2023 14:54 0

Još u maju popularna glumica je prošetala sa manekenom Aleksom Dimitrijevićem, a njihova ljubav je, tvrde prijatelji, otada postala još ozbiljnija

Šarliz Teron

Shutterstock

Još u maju popularna glumica Šarliz Teron je prošetala sa manekenom Aleksom Dimitrijevićem, a njihova ljubav je, tvrde prijatelji, otada postala još ozbiljnija.

Uvek odmerena Šarliz Teron još nije davala izjave o svojoj novoj ljubavnoj vezi, a njen bliski prijatelji su otkrili da je glumica srećno zaljubljena. Još u januaru pojavile su se glasine da se glumica zbližila sa manekenom Aleksom Dimitrijevićem, a retke zajedničke fotografije potvrđuju da se par dobro oseća u zajedničkom društvu.

Priča se da je Šarliz Teron već mesecima u vezi s manekenom Aleksom Dimitrijevićem, a njihovi prijatelji tvrde da su zaljubljeniji nego ikada te da se njihov odnos razvija u ozbiljniju vezu.

Paparaci nisu imali prilike da ih često viđaju zajedno, ali u maju su ih uhvatili u šetnji u Kaliforniji.

"Šarliz i Aleks su zaljubljeniji nego ikad', izjavio je njima blizak izvor ističući da su njihove energije vrlo dobro usklađene. Uz to, dodao je da je Aleks srdačan i zabavan tip, od pomoći je i imaju mnogo zajedničkih interesa poput planinarenja, čitanja i gledanja televizije kod kuće.

Navodno je već i upoznao puno njenih prijatelja koji su oduševljeni njegovom energijom.

 

 

 

Komentari (0)
Loading