Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate: One teško dožive veliku ljubav, nije ih lako osvojiti

Jelena Vukelić Vesti 27.11.2023 20:37 0

Ovu ženi uopšte nije lako osvojiti.

Šarliz Teron

Shutterstock

U pitanju je žena Jarac. Njen odnos prema životu je realan. Ona voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju određene vrednosti u skladu sa njenim razmišljanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili bezvredne situacije. Realista je i odličan organizator.

U poslu, kao i u životu, ni na koji način ne želi da privlači pažnju drugih. Radi diskretno i marljivo kao mrav. Samoća je njeno utočište. Ne može se reći da je veliki optimista, život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje veliku radost, ne veruje ni u kakva čuda.

 

Ženu Jarca nije lako osvojiti. Sa njom ljubav ne može doći kao grom iz vedra neba. Žene Jarčevi retko dožive veliku ljubav. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično dešava nakon dužeg poznanstva sa muškarcem. Ljubav se sa njom polako rađa.

Ni vreme ni fizička razdvojenost ne mogu da poremete njenu ljubav. Doduše, njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Žene Jarčevi često stupaju u brak kada zagaze u zrelo doba, više po volji razuma nego iz strasti.

Komentari (0)
Loading