Stajling na koji mnogi ne bi smeli da pomisle: Šarliz Teron izazvala zemljotres na crvenom tepihu

Olja Jelić Vesti 02.11.2023 11:07 0

Holivudska diva u stajlingu na kakav mnogi ne bi smeli ni da pomisle

Šarliz Teron

EPA

Gde god se pojavi, Šarliz Teron izaziva divljenje. I pre nekoliko večeri zanosna glumica je oduševila izgledom. To se dogodilo čim je kročila na crveni tepih gala događaja Beauty Dinner, koji je u Los Anđelesu organizovao Hollywood Reporter.

Odlučila se za neobičan stajling. Sive sokne i stileto cipele – nezamislivo. Ili je bar bilo dok se ta kombinacija nije našla na jednoj Šarliz Teron, uvek raspoloženoj za modne eksperimente. Mora se priznati da je potez bio hrabar, budući da je mnoge ostavio u čudu.

 

 

U efektu šoka učestvovao je i ostatak aufita, doduše mnogo manje nego čarape koje je ukomponovala sa glamuroznom obućom.

Oskarovka je prošetala u crnoj kožnoj suknji sa džepovima, providnoj čipkanoj košulji i takođe providnim grudnjakom, a u sve to umešala se i kravata.

 

 

 

Apsolutno fantastično, a nadasve bombastično. Da se razumemo, Šarliz bi nas oborila s nogu i kada bi došla ogrnuta u običnu papirnu kesu iz supermarketa.

 

@najzena.rs Pitali smo vas gde se oblačite, a ovo su odgovori koje smo dobili 🤩 #najzena #autfit #fypシ #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading