"Da, ja sam razmaženo derište slavnih roditelja": Sin Meg Rajan priznao da ga majčina slava "vinula u zvezde", a ovako ga ona brani

Tatjana Badarević Vesti 12.07.2024 08:34 0

Džek Kvejd je odrastao sa oba slavna roditelja a i danas je i sam vrlo uspešan glumac.

Meg Rajan

Profimedia

 

Glumac Džek Kved, poznat po ulozi Hjuija Kembela u seriji "The Boys", progovorio je o nepotizmu za Daily Beast. Inače, Džel je sin slavne glumice Meg Rajan i njenog bivšeg supruga, glumca Denisa Kvejda. Upravo su ga zbog toga često nazivali "nepo bebom".

"Ljudi me zovu nepo bebom. Sklon sam složiti se, ja sam neizmerno privilegovana osoba. Dobio sam menadžere prilično rano. Znao sam da su mi vrata otvorena na mnogo načina, kao što nisu drugima. I samo sam pokušavao da radim što je više moguće kako bih dokazao da zaslužujem biti tu gde jesam", rekao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE BOYS (@theboystv)

 

Pitali su ga i zašto tokom karijere nije snimao više romantičnih komedija, kao njegova majka. "Moja mama je neprikosnovena kraljica romantičnih komedija. Ne mogu samo tako ući u taj svet. Mora biti nešto dovoljno drugačije od onoga što je ona radila", ispričao je Džek.

Meg je prošle godine pohvalila svog sina te rekla da je za njegov uspeh zaslužan njegov talenat, a ne to što ima slavne roditelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Quaid (@jack_quaid)

 

"Džek je stvarno talentovan. Prirodniji je nego što ću ja ikada biti. Te stvari o nepotizmu uopšte ne odgovaraju njegovoj radnoj etici, talentu i tome koliko je on osetljiv na privilegije", ranije je rekla Meg, a Džek se sada osvrnuo na njene komentare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

 

"Moja prva pomisao je bila da se ponaša kao tipična majka. Ona je majka puna ljubavi. Ne mislim da pokušava reći da nisam nepo beba. Mislim da samo pokušava reći da, po njenom mišljenju, ta etiketa potkopava moj talenat. Ja ipak smatram da ne potkopava. Više puta sam čuo ‘ne‘ nego ‘da‘. Ali takođe znam da se u ovoj industriji teško probiti i da je meni bilo lakše nego drugima. Tako da ne mislim da je htela reći da nisam privilegovan", poručio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Quaid (@jack_quaid)

 

Džek je svoju glumačku karijeru započeo manjom ulogom u filmu "The Hunger Games" iz 2012. godine. Potom je glumio u seriji "Vinyl", a glumio je i u filmovima "Logan Lucky", "Scream" iz 2022. te "Oppenheimer". Najviše ga je proslavila uloga u seriji "The Boys", u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Prva sezona je izašla 2019. godine, a trenutno izlaze epizode četvrte sezone.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading