"Neću da odgajam razmažena derišta": Stroga roditeljska pravila Robija Vilijamsa i njegove žene

Olja Jelić Vesti 17.11.2023 16:33 0

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspešni pevač Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja sa njihovom decom u pitanju.

Robi Vilijams sa porodicom

Profimedia

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspešni pevač Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja sa njihovom decom u pitanju.

 

 

 

44-godišnja glumica i 49-godišnji pevač uvek lete prvom klasom, dok njihovo četvoro dece teraju da lete ekonomskom klasom. Ajda je objasnila da ona i Robi sede odvojeno od svoje 11-godišnje ćerke Tedi, 9-godišnjeg sina Čarlija, petogodišnje ćerke Koko i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih podstakli da nauče da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu da sede tamo dok sami ne budu mogli da priušte.

 

 

"Moja deca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem levo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam ku*ka. Ali nije mi u interesu da odgajam razmažena derišta. Moja deca će znati da jće sedeti u ekonomskoj klasi sve dok si sami ne budu mogli da plate drugi deo aviona", objašnjava supruga Robija Vilijamsa za The Sunday Times.

Ona i njen muž nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju decu da ne postanu tipična nepo-deca, izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, a "nepo" je skraćenica za nepotizam.

 

@najzena.rs Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“ pokrenuli su video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👑 Prva naša „Naj mama“ je Velka Gelić, majka hrabrost, koja je svom sinu Igoru donirala svoj bubreg i tako mu spasila život. Priču sa Velkom moći ćete da gledate u večeras, u 20 časova na našem portalu.❤ #najmama #najmamasrbije #mama #majka #jednajemajka #najzena #najžena #najzenasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #fypシ #foryoupage #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading