Olja Crnogorac progovorila o borbi za potomstvo: Imali smo nekoliko bezuspešnih pokušaja sa tri surogat majke

Slobodanka Ćorić Vesti 10.07.2024 14:26 0

Olja je takođe izrazila nadu da će Srbija pokrenuti program koji bi pomogao parovima koji se suočavaju sa sličnim izazovima

olja crnogorac

Printscreen/Instagram

Voditeljka Olja Crnogorac gostovala je u emisiji na K1 televiziji gde je prvi put otvoreno govorila o svojoj borbi da postane majka. Olja je otkrila da je pokušala da ostvari tu najvažniju ulogu uz pomoć surogat majki, ali nažalost, svi njeni napori su bili neuspešni.

U emisiji "Intrigantno", Olja je podelila da je imala tri neuspela pokušaja sa surogat majkama u Gruziji, nakon što su njihovi embrioni prvobitno bili smešteni u Solunu. "Prebacili smo ih tamo, imali smo tri embriona i tri bezuspešna pokušaja sa tri surogat majke. Prošli smo kroz toliko toga, taj proces sa frižiderom, i moje srce je bilo puno sreće kada sam čula da je Marija uspela", izjavila je Olja.

Olja je takođe izrazila nadu da će Srbija pokrenuti program koji bi pomogao parovima koji se suočavaju sa sličnim izazovima, iako je svesna da je takav program izuzetno skup.

Krajem prošle godine, Olja je podelila slike i snimke iz bolnice, otkrivajući javnosti teškoće kroz koje prolazi u svojoj borbi da ostvari majčinstvo. Nakon vantelesne oplodnje, njen život je krenuo nizbrdo usled brojnih hormonskih terapija koje je primila.

Komentari (0)
Loading