Borili su se za potomstvo, želeli da usvoje dete, ali na svoju ljubav su stavili tačku: Evo kako izgleda bivša supruga Ljube Bandovića

Nedeljko Tišanović Vesti 08.07.2024 17:50 0

Razveli su se u tajnosti...

ATA Images

ATA Images

Glumac Ljubomir Bandović danas slavi svoj 48. rođendan. On je jedan od najcenjenijih u svojoj generaciji i profesiji. Važi za velikog profesionalca u svom poslu i uzor je svim mlađim kolagama i koleginicama. 

Svoj privatni život pokušava da sakrije od očiju javnosti pa kad-kad novinari uspeju da izuku neke zanimljive detalje iz njegovog života. Podsetimo da je on skoro jednu deceniju bio u braku sa slikarkom. 

Tatjana Bandović je umetnica, završila je Fakultet likovnih umetnosti, a njih dvoje su se upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Glumac je za svoju suprugu u svakom trenutku imao samo reči hvale i često je isticao da je uz nju pronašao mir. 

 

 

Međutim, svoj brak su ipak sporazumno završili. 

Nisu svoju ljubav medijski eksponirali, ali dosta je bilo govora o njihovoj borbi za potomstvo. Tatjana je posle niza godina ostala trudna, ali su se razvile komplikacije i trudnoća je morala biti prekinuta. 

Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici, ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se… Nažalost, prekinuta je bila trudnoća kazao je glumac.

Ali oni su takođe razmišljali i o najhumanijem delu, a to je usvajanje deteta

Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv… pričao je glumac svojevremeno.

beba

Shutterstock

 

 

Ali, njih dvoje su se razveli, kako su i živeli – daleko od očiju javnosti, a za njihov razvod se saznalo tek nekoliko godina kasnije. 

 

 

Komentari (0)
Loading