Nove optužbe protiv kontroverznog repera: Tereti se za gnusna dela, a ovom prilikom oglasio se i njegov advokat

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 18:40 0

Reper Pi Didi je nudio manekenski angažman Adriji Ingliš i njenoj prijateljici, a pre toga su morale da prihvate nepristojnu ponudu.

Šon Kombs

Profimedia

 

Kontroverzni reper Šon Džon Kombs, poznatiji kao Didi, opet je na meti tužbi. Naime, Adria Ingliš ga je tužila za seksualnu trgovinu, a navela je kako je Didi od njenog dečka i još jedne manekenke tražio da ga oralno zadovolje. Reper im je zauzvrat nudio manekenski angažman, navodi TMZ. 

Ingliš tvrdi i kako je njen dečko odbio ponudu, ali da mu je reperov saradnik ponovo ponudio posao, ali pod uslovom da nagovori Adriju da radi kao go-go plesačica na Didijevoj zabavi 2004. godine.

Adria i njen dečko pristali su na tu ponudu te je Adria radila na zabavi. Isto tako tvrdi da je kasnije radila na drugim zabavama repera gde je redovno morala da pije alkohol pomešan sa narkoticima poput ekstazija te je morala flertovati s gostima.

Iako se na početku od nje nije očekivalo da stupa u seksualne odnose s gostima, pripremali su je za to. 

Stvari su se pogoršale, po Adriji, kada je Didi od nje zahtevao da spava sa Džejkobom Arabom, poznatim američkim dizajnerom luksuznog nakita. Prema tužbi, Adria je stupila s njim u 'prisilni seksualni odnos', a za to je dobila 1000 dolara, prenosi TMZ.

Javio se i reperov advokat, Džonatan Dejvis, za TMZ.

- Bez obzira na to koliko tužbi bude podneseno, to neće promeniti činjenicu da Kombs nikada nikoga nije seksualno napastovao niti trgovao seksom. Živimo u svetu u kojem svako može podneti tužbu iz bilo kojeg razloga i bez ikakvih dokaza. Srećom, postoji pošten i nepristran sudski postupak za pronalaženje istine i gospodin Kombs je uveren da će nadvladati ove i druge neutemeljene tvrdnje na sudu - izjavio je Dejvis.

Ovo nije prva tužba za repera, u novembru prošle godine za seksualno zlostavljanje optužila ga je bivša devojka Kesi Ventura.

Ona je navodila kako ju je reper fizički zlostavljao i silovao tokom njihove dugogodišnje veze. 

Ubrzo nakon njenih optužbi u javnost je isplivala još jedna. Džoi Dikerson-Nil navela je da ju je Didi drogirao i silovao. Usledila je i nova optužba anonimne žene za seksualno zlostavljanje, a onda su repera optužili i za trgovinu ljudi u svrhu seksualne eksploatacije. Didi i dalje sve demantuje.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading