22:30 Dom i saveti Lekari su joj JEDVA spasili život: Tokom odnosa u KREVETU supruga je dobila JEZIVE promleme na koži
22:30 Poznati Četiri stvari zbog koji ne uživamo u krevetu sa PARTNEROM: Veoma je bitno da obratimo pažnju na OVO i prepustimo se užitku!
22:30 Dom i saveti Odgovor psihologa na pitanje koje muči mnoge parove: Evo koliko vremena je normalno da prođe bez "odnosa", a evo kada ozbiljno treba da se zabrinete
23:00 Ispovesti Imala je prvi odnos tek nakon venčanja i jako je zažalila: "Baka me je savetovala da ga prvo testiram"
21:40 Dom i saveti Žene otkrivaju šta znači kada kažu da je bilo "DOBRO u krevetu": Njih 2O je progovorilo otvoreno o svojim fantazijama, jedna stvar je ključna za užitak
23:00 Dom i saveti Plavuše su u krevetu NAJVATRENIJE: Ali kada je reč o PRELJUBI, za njih su se svi IZNENADILI
23:00 Dom i saveti Neka vam AVANTURE u krevetu prođu BEZ NJIH: Ovo su TRI tipa muškaraca koja TREBA da izbegavate u ŠIROKOM luku
19:30 Dom i saveti Ako nemate REDOVNE ODNOSE u krevetu to KATASTROFALNO utiče na vaše ZDRAVLJE: Evo šta se dešava sa TELOM kada dugo APSTINIRATE
22:00 Dom i saveti Strogo IZBEGAVAJTE ove poze u KREVETU: Postoji mogućnost da se INFICIRATE, žene prve OBOLE, ali i MUŠKARCI su ugroženi
22:35 Dom i saveti Niste ni SVESNI koliko su INTIMNI odnosi važni za ZDRAVLJE: Posle ovoga ćete ih PRAKTIKOVATI bar DVA puta nedeljno
23:00 Porodica Zaboravite na godine, veličinu i merenje vremena: Ako imate ovih DESET osobina, onda ste VRHUNSKI LJUBAVNIK!
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!