"Deca i ja jedemo paštetu, a njegova ljubavnica nosi Rolex": Mukama slavne glumice se ne nazire kraj, evo šta je sad njen bivši uradio

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 14:20 0

Alis Evans prolazi kroz mučan period sa svojom decom, dok njen bivši suprug, Jon Grufud putuje po svetu sa svojom verenicom.

Alis Evans

Profimedia

 

Glumica Alis Evans ponovo napada bivšeg supruga, glumca Jona Grufuda i žali se na svoju finansijsku situaciju. Ovog puta Evans je optužila Grufuda da ne plaća alimentaciju i da je zbog toga u velikim finansijskim problemima, tolikim da je prisiljena da koristi bonove za hranu kako bi deci "stavila hleb na sto", prenosi Daily Mail.

U pravnim dokumentima, koje su njeni advokati podneli 1. jula, stoji da otkako je glumica pre nekoliko nedelja postigla dogovor o razvodu i dobila potpuno starateljstvo nad njihovim ćerkama, Elom (14) i Ezi (10), nije dobila nikakvu finansijsku podršku.

I dok ona razmišlja o tome šta će njene ćerke sutra da jedu, rekla je, Grufud putuje po svetu sa svojom verenicom Bjankom Volis i živi raskošnim načinom života. Argumentovala je da je glumac verenici kupio nove satove Rolex i da je bio na svetskoj press turneji povodom izlaska novog filma "Bad Boys: Ride or Die". Zato Evans sada traži od suda da Grufud plaća alimentaciju za nju i decu.

Alis Evans

Profimedia

 

 

"Alis se prijavljuje za socijalnu pomoć jer ne može da izdržava sebe i decu. Finansijsko sušenje je udaljeno nekoliko meseci i Alis neće moći da preživi bez primanja standardne supružničke podrške. Jon ima mogućnost plaćanja izdržavanja supružnika na osnovu njegove veće finansijske sposobnosti i njegovog stalnog raskošnog načina života. Iz tih razloga, Alis traži alimentaciju za decu i supružnika", rekla je advokatica glumice, Džanina Verano.

Glumac, kako prenosi Daily Mail, nije iskoristio svoja prava koja mu je sud dodelio tokom bračnog savetovanja, kada je mogao da razgovara sa ćerkama putem poziva tri puta nedeljno. Terapija je trajala od maja 2023. do februara ove godine, a u tom periodu glumac nije niti zvao decu niti im odgovarao na poruke.

Jednom prilikom je čak Ela tražila da se Grufudu zabrani prilazak nakon što se poseta oca i ćerke završio u haosu. "Bila sam tako ljuta na svog tatu jer je ovo bila poseta preko noći, a rekla sam mu još ranije da ne želim da upoznam njegovu devojku s kojom sada živi", rekla je tada Ela koja je tvrdila da joj je očeva verenica zalupila vrata pred nosom dok je odlazila iz stana i u znak protesta polila mleko i senf.

Alis Evans

Profimedia

 

 

Tada je Ela rekla da se plaši svog oca jer joj je pretio da će joj pozvati policiju ako se bude nedolično ponašala. Sada kada je određeno starateljstvo devojčica, očekuje se još parnica oko finansijske situacije, a sledeća je predviđena za avgust ove godine. I dok se procenjuje finansijska situacija glumca, koji navodno zarađuje desetine hiljada dolara, Evans mesečno dobija samo 300 dolara pa joj prijatelji pomažu oko izdržavanja dece. S obzirom na predbračni ugovor, Evans tvrdi da ima pravo na 20 posto Grufudove zarade, za koju će se boriti na sledećoj parnici.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading